Erik Ford – profilert også på basketballbanen

Budstikka - Erik Ford og Asker Aliens 20151003

Innen norsk amerikansk fotball er Erik Ford er kjent navn etter å ha dominert som wide receiver i flere år. Riktignok spilte han ikke i år grunnet en skade, men nå er han tilbake på idrettsbanen. Først er det imidlertid oppvarming, og det gjøres på norsk toppnivå innen basketball!

Ford, som spiller amerikansk fotball for Oslo Vikings hvor han også er regnet som en av tidenes beste i klubben, blir å finne hos regjerende Norgesmestere Asker Aliens i årets basketball-sesong. Sesongen startet denne helgen, og Asker åpnet med en seier i sin første kamp. I en artikkel i Asker & Bærums Budstikke, eller Budstikka som de helst går under nå til dags, er det Erik Ford som er hovedfokuset.

Artikkelen tar også med seg en klar indikasjon på at Ford kan ventes tilbake på amerikansk fotball-banen kommende sesong, og dermed er Eliteserien en attraksjon rikere igjen – det er vi glade for!

Du finner artikkelen her:

Asker Aliens håper Viking skal lede laget til nytt gull

Om du lurer på hva Erik Ford står for på football-banen, så kan en kikk på denne highlights-filmen fra én kamp i 2013 gi noen indikasjoner:

#5 Eric Ford @ Eidsvolls 1814's

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x