Etter kampen: Lura Bulls vs. Nidaros Domers U19

img_4217-lopespill-foto-jm-henriksen

Her finner du videointervjuer og en del høydepunkt fra gårsdagens U19-kamp mellom Lura Bulls og Nidaros Domers! Sistnevnte lag vant kampen, og ved fulltid var stillingen 21-34 etter en forholdsvis jevn kamp som bølget frem og tilbake.

Det var til slutt Nidaros Domers som kunne trekke det lengste strået, etter at hjemmelaget Bulls hadde yppet seg i perioder av kampen til tross for at Nidaros tok ledelsen i 1.periode og holdt den gjennom hele kampen.

Kampen hadde et rosa særpreg som spillere på begge lag hadde fått med seg, og Lura Bulls stilte i de gamle kampdraktene fra dengang laget het AFC Show. Bakgrunnen var at alle arrangementsinntektene gikk til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen, noe vi også omtalte tidligere i uken:

Som del av arrangementet var det eksempelvis før kampstart et musikalsk innslag ved Adele Erichsen, som sang både den norske og amerikanske nasjonalsangen. At Adele Erichsen kan synge er det ihvertfall ingen som var tilstede på kampen som er i tvil om i etterkant av den fremførelsen!

Vi fikk snakket med begge lags hovedtrenere etter kampslutt, og intervjuene mikset med spill fra kampen finner du nedenfor!

Først ut er hjemmelaget Lura Bulls sin hovedtrener Alexander Durazo:

Interview with Alexander Durazo October 22nd 2016

 

Hovedtrener Jason Ready hos Nidaros Domers kan se frem til semifinale i U19-NM, og hva han hadde å si finner du her:

Interview with Jason Ready October 22nd 2016

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x