Etter kampen: Lura Bulls vs Vålerenga Trolls U19!

Her finner du en highlight-film samt videointervjuer med personell fra begge lag i gårsdagens oppgjør mellom Lura Bulls og Vålerenga Trolls på U19-nivå!

Det ble ingen jevn kamp når serielederne fra Oslo kom på besøk til Sandnes og møtte et Lura-lag som ikke viste seg frem fra sin beste side. Det skulle til slutt bli en komfortabel 0-64 seier til bortelaget Trolls, som fortsetter sin seiersgang i årets serie på tross av en stall som ikke akkurat er overfylt i antall spillere.

Hvordan det så ut på banen kan du få et visst inntrykk av via vår highlight-film, som vi kan presentere for deg her (NB! Skulle videoen av en eller annen grunn ikke virke, så finner du den også tilgjengelig her):

Highlights Bulls vs Trolls U19 October 7th 2017

 

Etter kampen fikk vi snakket med begge lags hovedtrenere, samt QBen som bare kastet completions og TDs i kampen; Brage Harby. Hva sistnevnte og hans hovedtrener Scott Boer hadde å si etter kampslutt finner du her:

Interview with Brage Harby & Scott Boer 20171007

 

Hovedtrener Alexander Durazo og hans Lura Bulls hadde en røff dag på jobben, men det spørs om ikke amputasjon som årsak til forfall fra en av spillerne til denne kampen er blant de mer originale og dramatiske årsakene vi har hørt til at noen ikke kan spille. Hva Coach Durazo hadde å si til oss har du her…:

Interview with Alexander Durazo 20171007

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x