Friday Night Lights: Clovis East vs. Midland Lee 2005

Midland-Lee-vs-Midland-High21

California mot Texas, Clovis East mot Midland Lee. Her har du en kollisjon mellom to av de beste high school-lagene i USA. Det skulle ende med 1-poengs seier i et oppgjør med totalt 75 scorede poeng i denne overtids-klassikeren fra 2005.

Dette er ikke en tradisjonell kampfilm; her har du en kar som har fulgt Clovis East-laget fra de reiste hjemmefra og gjennom hele opplevelsen rundt det å dra til en annen del av landet for å spille kamp mot en topp-skole!

clovis-east-6195

Clovis East HS Timberwolves og deres ‘Double-Wing T’-offense holder til i forstedene utenfor Fresno i California, mens Midland Lee HS Rebels er fra Midland, den 25te største byen i Texas. Midland er et godt stykke vest i Texas. Når vi sier 25te største byen så høres jo det ganske lite ut, men det er faktisk rundt 125.000 mennesker i byen, og nesten 300.000 med forsteder. Fra et norsk perspektiv er det jo ikke så lite allikevel…

Kampen er altså fra 2005, går til dobbel overtid, og er en klassiker. Over 10.000 tilskuere benket seg på Midland Lee sin stadion for å se dette oppgjøret. Det er langt fra California til Texas; vi snakker her om en tur på rundt 2.000 kilometer én vei for gutta fra Clovis East. De chartret et fly for turen, og det hele kostet dem rundt $ 80.000,-. Spillerne la selv ut $ 365,- hver for å være med på eventyret.

Her har du muligheten til å bli med Clovis East på turen, og oppleve high school-fotball på toppnivå:

Clovis East Football Vs Midland Lee

 

Du finner en samtidig kamprapport fra 2005 her.

BONUS: Om du ble nysgjerrig på Clovis East sitt Double Wing T-offense, så har du en halvtime med mer film av det offenset i aksjon her (NB! Det er noe av Clovis East sitt defense i filmen også, så ikke bare offense…):

Clovis East Football Double Wing "T"

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x