God morgen! Her er en av tidenes beste på high school: Allen Iverson

Allen Iverson

Jepp; NBA-stjernen Allen Iverson var om mulig enda bedre som amerikansk fotball-spiller på high school enn han var i basketball. Det hadde nok blitt en rekke NCAA FBS-muligheter om det ikke var for en kveld med bowling som endte i 15 års fengselsstraff (10 år betinget, 5 ubetinget). Han endte med å bli benådet etter 4 måneder i fengsel, som sier sitt om saken, men mulighetene til å spille college-fotball på høyeste nivå forsvant (det skal legges til at Iverson selv hadde gjort det klart at det var basketball han kom til å satse på).

Det gjorde ikke mulighetene innen basketball, hvor Georgetown University og deres hovedtrener John Thompson valgte å ta sjansen på fengselsfuglen. Det skulle han ikke angre, og selv om Allen Iverson ble en mye omdiskutert figur når han etterhvert havnet i NBA, så var det sjelden tvil om hans talent og -som regel- emosjonelle knytning til idretten.

Leeeenge før han ble NBAs rookie of the year, MVP og 11x All-Star, viste han fantastiske egenskaper som QB, RB, KR og DB. Det kan du se litt av her:

Allen Iverson Playing High School Football

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x