Kam Chancellor – du merker at han spiller mot deg…

Panthers Seahawks Football

Han er utvilsomt blant de beste på sin posisjon i NFL; kanskje også den beste om vi isolerer ordet ‘posisjon’ til å gjelde strong safety fremfor safety eller defensiv back. Med en høyde på i overkant av 190 centimeter og en vekt på 105 kilo, kombinert med god hurtighet (om enn ikke spesielt god for posisjonen) og evne til å lese spillet; ja – da snakker vi om en betydelig fysisk kraft som flyr rundt på banen klar til å treffe deg om du spiller for motstanderlaget.

Chancellor, som ble draftet helt nede i 5.runde i NFL-draften 2010, har vist seg som en solid spiller fra det øyeblikk han fikk sjansen til å være en starter i 2011. Til tider i skyggen av CB Richard Sherman (forøvrig også draftet i 5.runde, men i 2011) og FS Earl Thomas (draftet i 1.runde 2010), men likefullt en viktig del av hvorfor Seattle sitt forsvar har blitt en fryktet motstander gjennom årene Chancellor og hans medspillere i det defensive bakfeltet til Seahawks har vært der. Her er statistikkene på Chancellor sin innsats i NFL:

Vi avslutter dette innlegget med en highlight-film som viser noe av hva Kam «Bam Bam» Chancellor står for når han er på banen:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x