Når alt ender godt: Dillman til North Texas!

Kevin Dillman Sverige

Vi har tidligere rapportert om den svenske quarterbacken Kevin Dillman, som opprinnelig hadde fått et football-stipend hos University of Nebraska. Etter en lang og tøff omvei, og trenerskifte hos Nebraska, forsvant det stipendet ut døra. Dermed stod svenskenes fremste QB-prospekt på bar bakke. I går kom imidlertid nyheten som hele Skandinavia har håpet på:

North Texas Mean Green er en skole på NCAA FBS-nivå, om enn en betydelig mindre aktør enn Nebraska. Dette gir imidlertid mulighet for Dillman til å spille på høyeste college-nivå, og da i Conference USA. Conference USA inkluderer skoler som Marshall, Western Kentucky, Louisiana Tech, UTEP og Rice – for å nevne noen. I tillegg spiller North Texas gjerne en og annen kamp mot annen motstand; i 2014 spilte de eksempelvis mot Texas, Indiana og SMU.

North Texas er ikke av de sterkere lagene i hverken NCAA FBS eller sin egen conference, og det er svært sjelden spillere derfra havner i NFL. Allikevel er dette en god mulighet for Dillman til å utvikle seg videre på et høyt nivå, og så får vi se hvor ferden bærer videre!

At det er mulig å gå fra North Texas til NFL, og faktisk helt til Pro Football Hall of Fame, er deres mest kjente spiller gjennom tidene et bevis på. Han er ingen ringere enn «Mean» Joe Greene, så kan man jo selv gjette seg til hvordan Greene fikk det kallenavnet 😉

2014 North Texas Football Season Highlight

Mer lesning:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x