Kamp: 2006 BCS National Championship

2006_BCS_championship_game_logo

En av tidenes aller beste college-kamper, med et hav av talent hos begge lag? Det er denne kampen mellom USC og Texas!

4.januar 2006 ble det nasjonale mesterskapet for 2005-06 sesongen avgjort. USC var #1 før kampen og favoritter, men møtte solid motstand i form av #2 Texas ledet av en QB ved navn Vince Young. Sistnevnte fikk ingen stor NFL-karriere, men på college var han en av tidenes aller fremste. Det var også RB Reggie Bush hos USC, så denne kampen var full av offensivt fyrverkeri!

For å nevne noen navn: Hos Texas finner vi altså QB Young, men også RBene Jamaal Charles og Selvin Young, samt receiveren Limas Sweed og OL-spilleren Justin Blalock. Hos USC? QB Matt Leinart, RB-paret LenDale White og Reggie Bush, WRerne Steve Smith og Dwayne Jarrett. På OL har de spillere som Ryan Kalil og Winston Justice. Defensivt da? USC kan skilte med DL Sedrick Ellis og LBerne Rey Maualuga, Keith Rivers og Brian Cushing. Texas har med seg Brian Orakpo på DL i tillegg til Roy Miller og Tim Crowder på samme posisjon, og DB-rekka Michael Griffin, Aaron Ross, Cedric Griffin og Michael Huff.

Hele kampen finner du her i komprimert form. Komprimert vil si at alt av reklame-pauser etc. er tatt ut, og det er spillene i kampen du får se:

2006 BCS National Championship No. 2 Texas vs No. 1 USC No Huddle

Box score fra kampen finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x