Kamp: CFL Western-finalen 2015

CFL Western final 2015

I går ga vi deg Eastern-finalen, i dag får du den andre divisjonsfinalen som er siste stopp før Grey Cup: Western-finalen! Her får du se Edmonton Eskimos hjemme mot Calgary Stampeders i et oppgjør som skulle bli høytscoret og underholdende så det holdt!

Disse to lagene er begge kjente navn fra CFL, med lang fartstid i ligaen og solide meritter. I år har begge lagene vunnet 14 av totalt 18 grunnserie-kamper, og da tapt 4 hver. Det er ganske likt fjoråret, hvor Calgary gikk 15-3 og Edmonton 12-6. I fjor var det Calgary Stampeders som slo Edmonton Eskimos i West-finalen, og da med svært solide 43-18. I år var det forventet å bli jevnere, og det skulle det bli! Men kunne de regjerende mesterne Calgary (som altså vant Grey Cup også i fjor) ta seg til Grey Cup for andre år på rad? Det får du svaret på om du ser kampen nedenfor…

Det er noen lydproblemer innledningsvis, men det ordner seg rundt 3 minutter etter kampstart. Her har du hele oppgjøret (NB! Kampstart er rett under 7 minutter ut i filmen):

Stampeders @ Eskimos | Western Final (4:30pm ET)

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x