Kamp: IFAF Champions League-finalen 2015

ifaf europe chl 2015 logo

I juli ble finalen i årets IFAF Champions League spilt. Det foregikk i Serbia, og finalemotstanderne var svenske Carlstad Crusaders og hjemmelaget Vukovi Beograd. Det skulle bli en eksepsjonelt scoringsrik kamp!

Crusaders (i mørke drakter) og Vukovi (lyse farger) hadde sendt hver sin semifinale-motstander på hodet ut av turneringen noen dager før; Carlstad satte franske Thonon Black Panthers grundig på plass med 41-6, mens Beograd tok en litt overraskende 35-28 seier over London Blitz. For Vukovi Beograd sin del var de dermed i den andre IFAF Champions League-finalen de har deltatt i på to år (og den andre finalen i turneringen noensinne). I 2014 møtte de Helsinki Roosters, og måtte se seg slått med 36-29 i en spennende finale dengang.

I 2015 skulle det ikke bli fullt så jevnt, for å si det mildt. Tilsammen skulle de to lagene score ufattelige 133 poeng i løpet av dagen. Taperlaget endte opp med å score 49 poeng, men tapte allikevel med 35 poengs margin! Dette er med andre ord en fest for angrepsfotball, med svenske stjerner, importer av god kvalitet, og serbiske stjerner.

Her har du kampen fra start til slutt, samt både litt før og litt etter det:

IFAF Champions League 2015 Final | Vukovi Belgrade - Carlstad Crusaders

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x