Kamp: Mures Monsters vs. Bucharest Rebels 2017

Hvordan ser amerikansk fotball ut i Romania? Her kan du bli nærmere kjent med det via First Down sin formidling! First Down er en rumensk webside med fokus på sporten, på mange vis ganske lik Amerikansk Fotball.

First Down, som også står bak websiden Fotbal american, fokuserer også en del på å få visuelle inntrykk i form av hele kamper ut på nett og til folket, noe som sikkert er en enklere operasjon i Romania enn her til lands. First Down gjør en god jobb med det, og her har du Mures Monsters mot Bucharest Rebels!

Rebels er utvilsomt et topplag i Romania og har vunnet de tre siste rumenske mesterskapene. Vi røper nok ingen hemmelighet hvis vi sier at de dominerer ganske kraftig i dette oppgjøret. Allikevel; du får et ekte innblikk i rumensk amerikansk fotball 🙂

CNFA 2017 Week 5: Mures Monsters @ Bucharest Rebels

 

Amerikansk fotball sin historie i Romania er forøvrig svært kort sammenlignet med mange andre land. Den første kampen mellom to lag i landet ble spilt 2.desember 2007, og det første mesterskapet ble spilt i 2010. Det rumenske forbundet heter FRFA, og det ser ut til å være et godt amerikansk fotball-miljø i landet. F.eks. deler FRFA gjerne sakene til First Down via sin facebook-side, så sånn har de der!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x