Norges Topp-10 ranking etter runde 5

Topp-10 rankingen er her igjen! Dette er femte utgave for året. Er det bevegelser i rankingen nok en gang? Flytter et 1.divisjonslag seg forbi et Eliteserie-lag? Er det et nytt 2.divisjonslag på tiendeplassen? Det får du svaret på her!

Foto: Max Emanuelson

Eliteserien: Det var kun en kamp i helgen som gikk, og den benyttet Eidsvoll 1814s til å si fra om at de blir å regne med i år – den første kampen mot Trolls var ingen tilfeldig seier for den som måtte tro det. Dermed trygger de andreplassen – og til helgen er det stormøte når #2 drar på tur til hovedstaden og spiller mot #1 Oslo Vikings! Et uventet resultat der (som vil være at #2 slår #1) vil naturlig nok kunne påvirke tingenes tilstand. Vålerenga Trolls da? Vel, de gikk på en ny smell, men avstanden videre ned til #6 er for stor til at det er relevant å gjøre noen justeringer nedover. De forblir #5 inntil videre.

1.divisjon: Kristiansand Gladiators og Kolbotn Hunters møttes, og bekreftet vel egentlig bare plasseringene sine. Skjønt; resultatet var ikke overbevisende for Kolbotn sin del selv om det var jevnt til pause. Her og nå beholder lagene plassen sin, og så er spørsmålet om Haugesund Hurricanes kan riste litt liv i midtdelen av rankingen med hjemmeseier mot Gladiators kommende helg. Greier de det, mon tro?

2.divisjon: Gjøvik Swans gikk nesten på en smell i Fredrikstad, og Kings viste krefter som gjør at de vurderes i sjiktet ikke så langt under Topp 10. På den annen side; var dette Gjøvik Swans som viste svakheter? Fortjener de 10de-plassen? Vel; de andre aktuelle lagene er nettopp Kings i tillegg til Lillestrøm Starfighters, Tønsberg Raiders og Kongsvinger Fortress. Nevnte Starfighters tar turen til Gjøvik kommende helg, og dagen etterpå tar Kings i mot Oslo Vikings II i Fredrikstad. Kombinasjonen av det kan potensielt påvirke plass #10.

Ukens topp-10 plassering er som følger:

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x