Etter runden: 5.serierunde 2017

I ‘Etter runden’ oppsummerer vi den norske serierunden og helgen som nettopp er forbi, ser på resultatene, og ikke minst sammenligner med hva vi trodde i forkant!

5.SERIERUNDE, HELGEN 20.-21. MAI 2017

ELITESERIEN
v/JM Henriksen

Hvem: Eidsvoll 1814s vs. Vålerenga Trolls
Hvor og når: Søndag 21.mai kl. 14:00, Bøn (Eidsvoll)
Score: 1814s 34 – Trolls 7
Scoren vi tippet i forkant: 1814s 20 – Trolls 8

Om kampen: Denne kampen ble innledet med en forrykende 1.periode fra hjemmelagets side. Det skulle stå 20-0 før 12 minutter hadde gått, og kampen virket kjørt. Først var det -hvem andre- Arne August Skovseth Søgaard som sørget for å minne alle på hva han kan gjøre med ballen gjennom et touchdown-løp. Et stykke seinere ut i perioden var det tid for at importspilleren Michael Hall viste akkurat nok hurtighet til å først løpe tvers igjennom forsvaret til Trolls for deretter å løpe fra de som jaget ham på en ca. 50 yards lang touchdown. Og så var det tid for at Eivind Brekke viste fram armen og spilleforståelsen når han fant WR Tor-Erik Stensjøen mutters alene, og sistnevnte kunne løpe de siste få yardsene inn for en touchdown. Stensjøen er også kicker, og det ene ekstrapoenget han bommet på denne dagen var selvsagt etter egen touchdown.

20-0 altså. I mellomtiden hadde Trolls blant annet rukket å starte Atle Haaland på QB, og Eidsvoll gjettet korrekt i at det da ville komme løpespill med nevnte Haaland. Det gikk ikke helt som mot Vikings i forrige kamp, og inn kom Johannes Moe. Etter fire pasningsforsøk forsvant han ut med skade, og inn kom Max Emanuelson. Han skulle vise gode glimt i løpet av dagen, og spesielt innledningsvis var det svært lovende. Noe av det første han gjorde var da også å lede Vålerenga-angrepet på en god drive som endte med touchdown av RB William Østgård når Emanuelson flippet ballen til ham på en speed option til venstre(!) side. 20-7. Når også neste drive ble ledet på solid vis fra Max Emanuelson sin side, så virket det som om vi hadde en kamp som kunne bli noe annet enn 1.periode bar bud om. Han fant ved en rekke anledninger frem til receivere, som ikke bare bestod av mottak fra Petter Thorp sin side denne dagen, men også markante bidrag fra Marlon Hylton og Brage Harby. Dette hadde potensiale til å bli jevnt.

Dengang ei. Resten av 2.periode, og hele 3.periode, gikk uten scoringer, før Eidsvoll like etter sidebytte ved inngangen til 4.periode sørget for å sette spikeren i kista med et nytt TD-løp av Michael Hall. Underveis hadde Trolls-angrepet ved en rekke anledninger begynt å skyte seg selv i foten, og Emanuelsons tre interceptions og ene fumble var bidragsytende til at det ikke gikk veien allikevel. Totalt hadde Vålerenga 5 turnovers, mot Eidsvoll sine 3.

Helt på tampen skulle det bli ytterligere en scoring, men nok en gang fra hjemmelaget. Det var Arne August Skovseth Søgaard som så sitt snitt til å tangere fjorårets antall touchdowns når han løp inn for sin andre for dagen. 34-7, og Eidsvoll 1814s er i høyeste grad med i toppsjiktet av norsk amerikansk fotball i år også!

Spillerbørs:

  • 3 stjerner: LB/RB #24 Michael Hall, Eidsvoll 1814s. 2 TDs, 2 interceptions, 97 yards på løp. Fyker rundt og gjør det en meget god importspiller skal gjøre. Solid spiller som gjør dette laget stabilt gode i flere lagdeler.
  • 2 stjerner: RB/WR #11 Arne August Skovseth Søgaard, Eidsvoll 1814s. 2 TDs, 91 yards på løp. Sentral også som returmann, og en konstant trussel som må passes på hvert spill.
  • 1 stjerne: DE/OL #74 Joacim Eliassen, Eidsvoll 1814s. Gjør seg sjelden bort, mange viktige taklinger, sack, solid på plassering. Også bra innsats i angrep (fotarbeid, vinkler f.eks.), men det er primært det defensive arbeidet som overbeviser oss.

Hva vi lærte om lagene: Om noen lurte på om Eidsvoll hadde trick-spill på lur (i tillegg til å nærmest konstant sverge til ubalanserte formasjoner), så fikk de definitivt svaret på det når man prøvde samme ‘HB pass’ ikke bare en gang, men tre ganger! Det kunne fint gått til TD første gang om ikke receiveren hadde droppet ballen, men istedenfor endte Arne August Skovseth Søgaard med 0% completions og 1 interception på sine 3 forsøk. Ellers var denne kampen en stilstudie i godt QB-spill fra Eivind Brekke sin side flere ganger. Legg f.eks. merke til at han utfører faken sin dårlig på trick-spillene nettopp for å gi et liknende utseende på det som vanlig, men samtidig tydelig nok toss og dårlig nok fake til at forsvaret ikke er i tvil om at RB har ballen. Eller hva med måten han tar steget vekk fra press og leverer på touchdown-pasningen? Eller når han setter en mann i motion, i øyekroken ser at en WR på motsatt side tar et steg opp til LOS like etter at motion er i gangsatt, og raskt tar en timeout for å unngå flagg? Brekke vet hva han driver på med.

Forsvaret til Eidsvoll har latt seg brenne for svært mange yards i pasningsforsvaret hittil. De har til gode å møte Conor Lynch og Chandler Whittlesey, så det spørs om ikke det er en del å terpe på de kommende ukene for å unngå at lag får drive såpass mye på dem som Trolls har fått gjøre. Samtidig: Unge #2 Per Gaarden overbeviser med sitt spill på cornerback, og forsvaret har spillere fremme som kan få kompensert gjennom press på QB.

Vålerenga Trolls er nå 0-4, og går til det som begynner å ligne en ren finale om sluttspillsplass når de møter Lura Bulls (som er 0-3) i Sandnes den 4.juni. Kampen om fjerdeplassen blir fort avgjort da. Vålerenga så ut til å ha med rett rundt 30 spillere på bortebane hos 1814s, noe som er langt færre enn de 74 i spillerstallen vi fikk rapportert om før sesongstart. Nå var riktignok 16-20 spillere på 2.lagets kamp i Tønsberg samme dag, men samtidig har også spillere kommet til underveis; vi observerte for eksempel den gamle super-DBen Anders Hjerpseth i aksjon. Hvor har det blitt av de rundt 20-25 siste spillerne? Forhåpentligvis er flere av dem tilbake når man tar turen til Jæren for å sikre at laget blir 1-4 og ikke 0-5 etter fem kamper.

Angrepsmessig er det begynt å bli progresjon. Trolls er i stand til å kaste ballen, og har en rekke gode receivere. QBene må kvitte seg med interceptions og fumbles, så blir dette bra. I løpespillet er det fortsatt svært begrenset hva man får til (om enn greit med yards i forrige kamp, det skal nevnes), men vi noterer oss at William Østgård hadde et sunt snitt på 5.3 yards pr. løp på de 4 løpene han fikk denne gang. I forsvaret finnes flere gode spillere, og særlig Atle Haaland på DE viser gode takter. Det er bare at man har sluppet inn rundt 30 poeng i snitt pr. kamp hittil. Unntaket var Eidsvoll hjemme, hvor forsvaret slapp inn 17 (vi regner da PATs inn med TDene…). Man må kunne forvente at et angrep makter 21 poeng pr. kamp, men slik har det ikke vært hittil.

 

Michael Hall (foto fra fjorårets sesong med Minsk Zubrs).

Rundens MVP offense: RB/WR #11 Arne August Skovseth Søgaard, Eidsvoll 1814s. Selv ikke en interception kastet (jepp! Han kaster ballen også!) tar vekk fra rett over 100 yards produsert i angrepet (91 på løp, 10 på mottak denne gang) og et par touchdowns. Har allerede tangert fjoråret mtp. antall TDs totalt.

Rundens MVP defense: LB/RB #24 Michael Hall, Eidsvoll 1814s. Sacks, taklinger bak LOS, fumble forced, 2 interceptions. 1814s har åpenbart funnet frem til en god erstatter etter Riley Bowen om man skal gjøre opp regnskapet hittil.

Rundens «se opp for» spiller: CB #2 Per Gaarden, Eidsvoll 1814s. Han er sisteårs U17, og et ypperlig bevis på at det vokser i rekkene hos grunnlovsmennene. Lynkjappe reaksjoner, hurtighet i sideledd, god spilleforståelse. Et navn å merke seg for fremtiden!

 

 

1.DIVISJON
v/Sveinung Løfaldli

Arkivfoto: Lukasz Kadziolka

Hvem: Kristiansand Gladiators vs. Kolbotn Hunters
Hvor og når: Søndag 21. mai kl. 14:00, Karuss Colosseum (Kristiansand)
Score: Gladiators 30 – Hunters 6
Score vi tippet i forkant: Gladiators 27 – Hunters 6

Om kampen: Kristiansand fikk ikke den beste starten på kampen. Først hadde de problemer med å motta kick-off, men spillet endte til slutt opp med en touchback. Deretter resulterte dårlig ballhåndtering i en fommel på påfølgende spill, som Kolbotn plukket opp dypt inne på Kristiansands banehalvdel, men fire forsøk senere måtte Kolbotn gi fra seg ballen igjen etter at Kristiansands forsvar tok ansvar og stoppet dem på fjerde forsøk. Kristiansand kom seg heller ingen vei og måtte punte. Kristiansand fomlet ballen også på sin andre angrepsserie, men de klarte å få tak i ballen igjen og på denne måten hindret Kolbotn i å få fantastisk baneposisjon.

Ballhåndteringsproblemene ville ingen ende ta for Gladiators. Et par serier senere seilet en snap over hodet på QB Håkon Lorentsen. Deretter førte en lav snap på den påfølgende punten til at punten ble svak, og Kolbotn kunne igjen starte i angrep i glimrende posisjon. Dette resulterte i et field goal forsøk som aldri kom til sparket fordi holderen feilhåndterte snappen. Hadde Kristiansand spilt mot et mer effektivt angrep i denne kampen, ville kampen i praksis ha vært avgjort i Kristiansands disfavør etter første kvarter.

Deretter begynte det å skje mer positive ting ut ifra et angrepsperspektiv. Gladiators lyktes med et langt pasningsforsøk til WR Lasse Aaberg, og kom med dette for første gang over på Kolbotns banehalvdel. Derfra gikk det litt trått, men Kristiansand var sterke i troen på at de ville stoppe Hunters om de måtte, og lyktes med å få fire nye forsøk på fjerde forsøk med en pasning til samme Aaberg. Kristiansand kjempet seg oppover banen og innen dommerne signaliserte sidebytte var de helt oppe på Kolbotns 10. yardlinje. Det ville seg imidlertid ikke helt, men Gladiators fikk likevel med seg tre poeng etter at K Lennart Rigadis lyktes med sparkeforsøket.

DE Kasper Skjelbred-Knutsen økte deretter Kristiansands ledelse til 5-0 på en safety. Flere Gladiators-spillere viste solid innsats for å skape safetien. En eksepsjonelt god punt ga Kolbotn en veldig vanskelig utgangsposisjon etter at Kristiansand måtte gi fra seg ballen. 90+ yards lange angrepsserier er ikke Hunters sin spesialitet, og Kolbotn måtte dermed punte. Alt lå til rette for at Kristiansand skulle overta kampen fullstendig, men på fjerde forsøk fomlet QB Lorentsen for fjerde gang i kampen i forbindelse med snappen. Dermed hadde Kolbotn i alle fall fått litt bedre posisjon på banen. Hunters måtte punte, men Gladiators fomlet mottaket (!), og dermed kunne østlendingene overta ballen inne på Kristiansands banehalvdel.

Da det nærmet seg slutten på halvdelen og det virket som om kampen skulle ebbe ut til pause, ble det litt action likevel. Først signerte DB Bjørnar Bergersen en interception, slik at Kristiansand fikk en ny sjanse til å score før pausen. Igjen fløy snappen over hodet på QB Lorentsen, men Gladiators plukket selv opp ballen. To ganger til i samme angrepsserie var det like før snappen gikk over quarterbackens hode igjen. Alt i alt var det mye action for ingenting, og omgangen endte 5-0.

Kristiansands forsvar var klare for å starte kampen igjen straks etter hvilen, og DB Bergersen noterte seg sin andre interception for kampen, og ga med dette laget sitt svært god posisjon på banen. RB Levan Abramishvili takket og bukket, og stillingen sto 11-0. Ekstrapoengforsøket mislyktes. En fommel og et par spill senere økte godstoget Abramishvili til 17-0, da han kriget seg frem til en touchdown. Det er imponerende hvordan den mannen nekter å gå ned. Kolbotn blokkerte ekstrapoengforsøket, og Kristiansands hovedtrener, Gjøran Thomassen, vil nok ikke si seg helt fornøyd med at ekstrapoengforsøkene stort sett ikke satt som han hadde håpet at de ville.

Senere i tredje kvarteret traff QB Lorentsen WR Troels Kristensen med en lang og velplassert pasning i endzone, og økte med det til 23-0. En litt vanskelig snap å håndtere på ekstrapoengforsøket gjorde at det ikke lyktes. Deretter reduserte Kolbotns RB Pontus Rulander tidlig i fjerde kvarteret til 23-6 etter en stødig angrepsserie. Topoengforsøket ble imidlertid stoppet. Rulander spilte for øvrig en god kamp, og hadde flere eksplosive løpespill. Kolbotn stopper aldri å spille hardt – det skal de ha.

Sent i kampen kjempet RB Abramishvili inn enda en touchdown. 29-6 ble til 30-6 da K Rigadis scoret på ekstrapoengforsøket. Alt i alt må et field goal og et ekstrapoengforsøk regnes som fremskritt for sparkespillet til Kristiansand, men de har enda en vei å gå for å gjøre disse tingene riktig på et stabilt nivå. Gjøran Thomassen vil si seg enig. Han så ikke ut som en mann som nettopp hadde vunnet 30-6 i intervjuet rett etter kampen.

Hva vi lærte om lagene: 

Kolbotn er et lag som klarer å henge godt med de fleste lag når de ikke er opptatt med å skyte seg selv i foten. I første kvarter hadde de færre regelbrudd enn de pleier å ha, men det ble stadig flere regelbrudd etter hvert som spillerne ble slitne. Akkurat som i forrige kamp viser de tegn til at løpespillet blir bedre og bedre. Hunters reiser med en forholdsvis stor andel av troppen sin. Det kan vise seg å være en styrke i fremtidige borteoppgjør også.

Etter forrige kamp som Kristiansand spilte, etterlyste jeg sparkespillet. Dette har de tatt på alvor; et vellykket field goal-forsøk og et vellykket ekstrapoengforsøk viser at de har øvd på dette. Riktig nok gjenstår en del detaljer før man kan si at dette er noe de gjør godt. Heldigvis for Kristiansand, sliter de ikke med å score poeng i utgangspunktet. Det er slitsomt for motstanderens angrep å skulle stoppe Kristensen, Aaberg og Abramishvili samtidig.

 

2.DIVISJON
v/Redaksjonen

Hvem: Fredrikstad Kings vs. Gjøvik Swans
Hvor og når: Søndag 21. mai kl. 14:00, Kongstenbanen (Fredrikstad)
Score: Kings 0 – Swans 7

Om kampen: Dette ble et særdeles tett oppgjør. Hjemmelaget kjemper med ryggen mot veggen hele 1.periode, og kun et ineffektivt Swans-angrep og enkelte gode spill av Kings gjør at dette forblir poengløst tidlig i kampen. En interception tidlig i 2.periode redder sannsynligvis Fredrikstad litt ut av knipa. En fin pasning og deretter et kurant punt seinere, og så foregår 2.periode i stor grad inne på Swans sin banehalvdel. Etterhvert får da også Kings muligheten til et laaangt field goal forsøk som faktisk stryker stolpen. Deretter fumble Swans ballen tilbake, og Kings prøver seg på et nytt field goal – som treffer stolpe ut!

Andre halvdel av kampen fortsetter i samme stil, og det er først når Swans får blokkert et av Fredrikstad Kings sine punt og umiddelbart havner i redzone, at det åpner seg en klar scoringsmulighet. Kings sitt forsvar går «all in» i å stoppe det hele ved kilden (altså QB). Resultatet? Slant er vidåpent når forsvaret er så flatt og CB fortsatt er tilnærmet rett ovenfor WR. Endelig lykkes en viktig pasning, og Swans sørger for å komme på måltavla. Det skulle da også bli med det; 0-7, og Kings gikk på et forsmedelig tap som samtidig varsler at laget er å regne med!

Hva vi lærte om lagene: Disse lagene har i grunnen mye til felles. Angrepene har klare likheter, og de skal ha bonuspoeng for å forsøke såpass mange pasninger begge to. Dessverre har vi ikke nok kulerammer til å telle opp antallet ufullstendige pasninger, og kanskje ville både Kings og Swans vært bedre tjent med å finne enklere løsninger i motvinden. Hva med å rulle ut QB fra tid til annen for å skape «lange handoffs»? I løpespillet foregår det -hos begge lag- mye i bakfeltet før ballen beveges fremover av en av flere potensielle ballbærere. I 9-mannsfotball er det ofte kun 3 på OL, og da har man ikke samme tiden til slikt før man har besøk av forsvarsspillere, så det kan være en tanke å se litt på hva som skjer når og hvem som skal blokke hvem på hvilket vis. Begge lagene har også en del spillere som kan takle og tar gode vinkler når de spiller forsvar. Det kunne med fordel vært flere som også spilte lavere, men det får lite å si når også angrepsspillerne er svært oppreiste i brorparten av tilfellene. I det hele tatt er det mye lovende her; det er ikke fritt for at man tenker at det skal bli spennende å se hvor norsk amerikansk fotball er om 10 år, og hvilken rolle disse to lagene spiller innen da.

 

Hvem: Tønsberg Raiders vs. Vålerenga Trolls
Hvor og når: Søndag 21. mai kl. 15:00, Gamle Idretten (Tønsberg)
Score: Raiders 12 – Trolls II 20

Om kampen: Trolls II fant oppskriften på å slå Tønsberg; en kjapp jernmann fra Bærum/Asker på WR (og CB; det heter ikke Ironmen for ingenting), 3 stk. fine pasninger, og deretter sørge for at en rask MLB gjør brorparten av taklingene mens Raiders får litt for mange muligheter til å ødelegge for seg selv med flagg, fumbles og snapper som ikke fungerer helt etter boka. Det var riktignok hjemmelaget som tok ledelsen og holdt den en stund, men så falt de sammen i pasningsforsvaret. Tønsberg fikk på tampen til en flott pasning hvor mottakeren river og sliter for å komme seg fri og til slutt lykkes med det og får en velfortjent TD. Dermed 12-20, og på den stillingen var det spenning. Men: Det kom for seint, og det ble for lite.

Hva vi lærte om lagene: Raiders hadde flere muligheter de lot glippe i løpet av kampen, og det samme kan forsåvidt sies om Trolls II. Det ser ikke spesielt vakkert ut, dette. Vi kan se at det er talent på banen, men koordineringen er et stykke unna nivået over – såpass kan vi si uten at noen bør føle seg fornærmet av den grunn. Ellers er begge disse to lagene en stilstudie i å kjøre screen-spill som er litt for tydelige. Med en anelse kløktigere spill vil dette lykkes bedre senere i sesongen.

 

 

U17

v/Redaksjonen

Hvem: Tønsberg Raiders vs. Eidsvoll 1814s
Hvor og når: Lørdag 20. mai kl. 14:00, Gamle Idretten (Tønsberg)
Score: Raiders 6 – 1814s 51

Om kampen: Dette ble ikke i nærheten av spennende på noe tidspunkt. Et godt forberedt Eidsvoll 1814s gjorde kort prosess, og ledet soleklart allerede tidlig i kampen. Tønsberg Raiders fortsatte å gjøre en god del blundere, og denne gangen ble de straffet for det av et lag som holder et tydelig høyere nivå. 1814s på sin side fikk vist et stort spekter av kvaliteter hos en rekke spillere, og minsket ikke favorittstempelet sitt for året i løpet av denne kampen.

Hva vi lærte om lagene: Tønsberg Raiders har en del samspill å få finjustert om man skal spille jevnere mot de aller beste. De er åpenbart i stand til å finne åpninger rent taktisk, men mangler god nok gjennomføringskraft som lag. Flere elementer for å kunne sikre seiere mot de aller fleste finnes dog her, f.eks. en svært bevegelig QB. Eidsvoll 1814s er ikke bare regjerende Norgesmestere, men også favoritter til å repetere tittelen. Det er riktignok flere ting å enten korrigere på, eller som laget kunne blitt straffet for taktisk om motstanderen hadde bedre spillermateriell, men pr. nå ser vi ikke hvem som skal greie det godt nok. Tønsberg gjør det faktisk tidvis, men det blir i for liten grad til at trusselen er stor nok.

 

 

Hvem: Nidaros Domers vs. Oslo Vikings
Hvor og når: Lørdag 20. mai kl. 14:00, Lade kunstgress (Trondheim)
Score: Domers 26 – Vikings 30

Om kampen: Bortelaget begynner med onside kick, og setter tonen fra start av. De tar da også en velfortjent ledelse tidlig, og holder den i store deler av kampen. Nidaros Domers virker sjokkert over at motstanden er såpass god, og sliter med å få samme glid som de har hatt mot dårligere motstand tidligere i sesongen. Naturligvis… Dette ble uten tvil rundens mest spennende kamp, og begge lag kunne vunnet. Når det er Oslo Vikings som gjør det, så er det dog ikke tilfeldig – de skaper nok i flere deler av spillet til at resultatet blir som det blir og da til deres fordel.

Hva vi lærte om lagene: Vi antok på forhånd at dette ville bli jevnt, og det ble det. Men: Oslo Vikings viste seg å være bedre enn vi så for oss. De spiller godt, og særdeles mye bedre enn de f.eks. gjorde når de møtte Kongsvinger Fortress i sesongens første kamp. Nå er spørsmålet om de kan holde dampen og vokse videre. Et lag som trenger å heve seg til kommende runde, er Nidaros Domers. Da møter de samme lag igjen, men denne gangen på bortebane. De må finne bedre svar for Oslo Vikings sine taktiske grep om dette skal gå veien, og de individuelle prestasjonene må heves over hele linja. 4 poeng var forskjellen denne gang – ikke akkurat mye. Kan Nidaros Domers snu det til +4 poeng for sin del?

 

 

Hvem: Kristiansand Gladiators vs. Vålerenga Trolls
Hvor og når: Lørdag 20. mai kl. 14:00, Karuss Colosseum (Kristiansand)
Score: Gladiators 6 – Trolls 25

Om kampen: Kristiansand Gladiators så innledningsvis ut som et klart svakere lag enn sin motstander denne lørdagen, men greide både å holde nullen og samtidig drive ballen. Etterhvert fant de da også åpningene via en running back som gjorde svært mye positivt, samtidig som forsvaret til Gladiators leverte solid innsats. Det ble allikevel ikke nok mot et Vålerenga Trolls som hadde for mye talent til at dette skulle kunne gå veien for hjemmelaget, og Oslo-laget kunne til slutt innkassere en ganske klar seier som de velfortjent tok med seg hjem til hovedstaden.

Hva vi lærte om lagene: Trolls holder et ganske godt nivå, og er et av to lag som man trolig må igjennom for å komme til NM-gullet. Av gjenstående motstandere i grunnspillet er det vel kanskje bare Oslo Vikings 18.juni som kan utgjøre en trussel for dem. Det andre er Eidsvoll 1814s, som trolig er enda et hakk opp. Kristiansand Gladiators spilte seg klart opp fra forrige kamp, men møter et langt bedre lag og dermed synes det ikke på måltavla. Gladiators har definitivt noe spennende på gang, men en bekymring må være at man kun har rundt 16 spillere på hjemmebane.

 

 

Hvem: Åsane Seahawks vs. Lillestrøm Starfighters
Hvor og når: Lørdag 20. mai kl. 14:00, Rolland (Bergen)
Score: Seahawks 6 – Starfighters 38

Om kampen: Hjemmelaget Seahawks hadde et håp om seier her, men fikk fort erfare at Starfighters kom for å gi dem kamp til døra og vel så det. Det skulle bli «vel så det» av et Lillestrøm-lag som fikk ting til å stemme og pøset inn scoringer jevnt fordelt i store deler av kampen. Åsane Seahawks ble noe for avhengige av en QB som er en god atlet, men som ikke alltid treffer med pasningene – og når de treffer droppes mottaket altfor ofte i andre enden. Pussig nok med unntak for enkelte helt superbe mottak.

Hva vi lærte om lagene: Åsane Seahawks går nå den tøffeste delen av kampprogrammet sitt i møte, så det skal godt gjøres å sikre mange seiere i tiden som kommer. På rekke og rad venter Vålerenga Trolls, Kristiansand Gladiators og Eidsvoll 1814s. På den positive siden: Seahawks gjør stadig vekk enkeltspill som ser bra ut. Om de greier å sy det mer sammen, så er de straks mer habile. For Starfighters sin del var dette en etterlengtet opptur som de greide selv med begrenset stall med over fjellet. Lillestrøm har flere meget gode spillere, og disse gjorde seg gjeldende i denne kampen. Laget har to kamper igjen i årets seriespill, i form av Trolls og Domers. Førstnevnte er det neppe noe å gjøre med, men Nidaros på hjemmebane med flere uker til forberedelser? Kanskje kan Starfighters overraske der?

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x