Kamp: NCAA FCS-mesterskapet 2016-17

Finalen på nest høyeste college-nivå ble spilt for ca. en uke siden. Her har du James Madison University i kamp mot Youngstown State!

Det var mye spenning knyttet til om det var JMU Dukes eller YSU Penguins som ville ta tittelen, og spesielt sistnevnte er det nok mange som kjenner som et dynasti på dette nivået gjennom en årrekke. Det ligger imidlertid litt tilbake i tid. Begge lagene overrasket gjennom å slå hjemmelagene de møtte i semifinalene (JMU slo North Dakota State, YSU slo Eastern Washington).

IKKE se på finaleresultatet! IKKE se på…oh, well – never mind.

I finalen var det James Madison og deres sterke løpespill som ventet på Youngstown State. JMU har FCS-nivåets beste running back yardsmessig i form av Khalid Abdullah og hans 1.809 yards langs bakken. Skulle Youngstown State kunne stoppe ham?

Svaret har du her i årets NCAA FCS-finale! Kampen gikk som vanlig de siste årene på Toyota Stadium i Frisco, Texas. I overkant av 14.000 tilskuere var på plass for å se et annet lag enn North Dakota State vinne FCS-mesterskapet for første gang siden 2010. James Madison har vunnet mesterskapet én gang før, og det var i 2004. Det var også deres eneste tidligere opptreden i finalen. Youngstown State har på sin side hele 6 finaleopptredener før årets oppgjør, hvorav 4 seiere. Samtlige av deres opptredener og mesterskap kom på 1990-tallet.

Hvordan det hele gikk kan du se i denne ca. 30 minutter lange filmen som viser alle spillene i kampen!

(FCS Championship) James Madison Dukes vs Youngstown State Penguins in 30 Minutes - 1/7/17

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x