Kamp: Rose Bowl 2017

Her har du en fantastisk kamp – en umiddelbar klassiker! Aldri før har det blitt scoret så mange poeng i Rose Bowl-kampen som det ble natt til i dag når Penn State og USC møttes. 101 poeng skulle det bli, og kun et field goal skulle skille de to når kampen var ferdig.

Penn State var rangert som #5 i landet før kampen, mens USC var rangert som #9. De møttes i ærverdige Rose Bowl, og det 103dje oppgjøret av dette slaget som har blitt spilt der. Den første ble spilt i 1902, og Rose Bowl er den eldste eksisterende Bowl-kampen. 95.128 tilskuere var tilstede for å overvære begivenheten denne gang, som forøvrig var tredje gang disse to lagene har møttes i Rose Bowl. Den første gangen var i 1923, og sist gang var i 2009. Kampen i 1923 var den første Bowl-kampen i den stadionen som Rose Bowl spilles på fortsatt i våre dager.

Den som venter på noe godt…ikke alle Bowl-kampene i 2016-17 har vært fantastiske, men det er virkelig denne. Her har du den i komprimert versjon, dvs. at det er spillene du finner her. Dermed kan du se kampen på noe over 30 minutter, og du finner det hele her:

(Rose Bowl) USC Trojans vs Penn State Nittany Lions in 30 Minutes - 1/2/17

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x