Kamp: Toronto Argonauts vs. Montreal Alouettes 2016

I natt norsk tid er vi tilstede i Montreal for å se Alouettes ta i mot Saskatchewan Roughriders. Natt til mandag norsk tid er vi tilstede i Ottawa for å se Redblacks hjemme mot Toronto Argonauts. Hvordan ser disse lagene ut? Her har du Alouettes på besøk hos Argonauts for fire dager siden!

CFL er verdens nest beste liga i football. Disse to lagene har hatt en noe svak start på sesongen på tross av mye spennende talent. Her er det en rekke spillere med erfaring fra NFL, og mange med erfaring fra høyeste college-nivå. CFL holder solid kvalitet. Det er også en liga som trekker bra med tilskuere, og høydepunktet Grey Cup er en svært stor begivenhet i Kanada.

Toronto har nylig skiftet stadion, og når vi snakker om at CFL trekker bra med tilskuere, så er Argonauts et markant unntak for tiden. Kun like over 16.000 var tilstede på denne kampen, noe som er klart under snittet i CFL (som aldri har hatt et snitt under 20.000 siden 1963) som hittil i år er på 25.354.

CFL All-time attendance
Hentet fra CFLdb Statistics

Kunne spillet i denne kampen bidra til å heve tilskuertallet hos Toronto i tiden som kommer? Det skulle bli en kamp med en god del scoringer, og spesielt et ras inn på måltavla for det ene laget i 2.periode. Sjekk det ut her:

 

Box score fra kampen finner du her hos CFLdb Statistics.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x