Livestream: Bialystok Lowlanders vs. Warsaw Eagles

Husker du Kristiansand Gladiators-treneren Dan Levy? Han har i etterkant av Norges-oppholdet beveget seg innom en rekke forskjellige stoppesteder, og nå er han hovedtrener hos et av de aller fremste polske lagene – Warsaw Eagles!

I dag spiller Eagles sin sesongåpning, når de har tatt turen til Bialystok og møter hjemmelaget Lowlanders i en kamp som livestreames! Lowlanders hadde sin første sesong i toppdivisjonen i fjor, hvor de gjorde det såpass skarpt at det ble sluttspill på dem. Her må de nok finne seg i å være underdogs mot Levy sitt mannskap.

Bialystok hype-videoen 2015-16

Lowlanders er forøvrig identisk med klubben som laget en av tidenes ALLER beste hype-videoer. Om du ikke har sett den, så MÅ du få den med deg – den er av en annen verden, velprodusert, og så «over the top» i de siste 2 minuttene at det er vanskelig å fatte at den i det hele tatt eksisterer!

Tilbake til dagens oppgjør: Dette er en kamp hvor vi forventer at rusten forsvinner fort for lagene, og at det blir bra underholdning selv om det er første seriekamp for det ene laget (Warsaw Eagles). Bialystok Lowlanders sesongåpnet selv forrige uke, når de gikk på et tap med 28-40 for en annen av de store favorittene i Polen: Regjerende mestere Gdynia Seahawks.

Du finner dagens kamp her, og kampstart er kl. 15:00:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x