Norske entusiaster sikrer god draft-dekning!

NFLDraft2016

En gruppe norske entusiaster følger årets NFL-draft med argusøyne, og bidrar til at vi selv her i Norge kommer til å ha en solid mulighet til å få et godt innblikk i årets draft. Bli kjent med dem og hva de gjør!

m-m-om-nflM&M NFL Podcast startet tidligere i år, og er en av tre aktive norske podkaster. To av disse, hvorav NFL Norge Pick Six er den andre, har NFL og det som skjer der som sitt klare hovedfokus. Den tredje podkasten er vår egen Amerikansk Fotball Podkast, som har et bredere fokus. M&M-podkasten er en viktig del av de grepene som nå tas av både de to gutta bak sistnevnte podkast, og andre entusiaster, på å dekke årets draft på en måte som sikrer god innsikt også for den som ønsker å lese (og høre..) om årets NFL Draft på norsk.

Det er naturligvis svært mange engelskspråklige medier som dekker det samme, men her får du altså en norsk vinkling både i hvor man følger sporten fra, og i språkdrakt.

 

Live-dekning under 1ste runde av draften

M og M direkte draft 2016

NFL-draften går i år av stabelen 28-30.april. I den anledning kommer det til å være en norsk live-dekning av det på nett, i regi av nettopp M&M – samt flere. Blant de du kan høre under live-dekningen er Jørgen B. Hoff, kjent fra nå sovende Viasat NFL Podcast, Viasat sin dekning av Super Bowl i flere år, og en rekke artikler om amerikansk fotball i VG, hvor Hoff jobbet før han meldte overgang til NRK tidligere i år.

De andre deltakerne er Mattis Holt og Mads Lochert fra M&M NFL Podcast, samt Johan Fredrik Berthling Herberg. Sistnevnte driver også bloggen Norsk Fantasy Football. I tillegg er de alle svært aktive twitter-brukere med mye av fokuset på NFL og draften der også.

NFL Draft 2016 norsk previewHolt og Herberg har forøvrig også laget denne oversikten over spillere i draften, med vurderinger, analyse og mye mer snadder – verdt å få med seg!

28.april er altså dagen hvor ting begynner å skje i praksis, hvor synsing og mock-drafts blir satt grundig på plass, og hvor man fra tid til annen (og selvsagt spesielt tidlig i draften) treffer riktig på noen av forhåndstipsene. Om du ønsker å dele den opplevelsen med flere nordmenn, så er live-dekningen som du finner her (og som vi også vil linke/embedde til i en oppfølgingssak draft-dagen) stedet å oppsøke på nett!

Om man kombinerer live-dekningen disse entusiastene bidrar med, med NFL Network (f.eks. via NFL Gamepass), så har man norsk lyd og det samme bilde som alle over hele verden kan sitte med, og da begynner vi å snakke!

Vi kommer tilbake til denne saken både rett før draften, og i vår egen podkast 28.april!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x