Livestream: Finland vs Norge U19!

Det er duket for Norges andre kamp i EM 2019! Kl. 17:00 er det kickoff på Stadio Bernardi i Bologna når det er Finland som står for motstanden. Sendestart for livestreamen er kl. 16:30.

Både Norge og Finland tapte sine innledende kamper. Norge måtte bite i gresset når #1-rangerte Sverige ble for sterke. Det stod lenge 13-7 i favør av svenskene, før det endte 20-7. Det er et respektabelt resultat alt tatt i betraktning, og det bør være et Norge med en god del selvtillit som går på banen i ettermiddag selv om første EM-kamp ga et tap.

For Finland U19 sin del er det nok noe motsatt. De holdt solide Frankrike til 0-0 til halvtid, men så raknet det fullstendig og endte 0-30 for finnene. Finland har tradisjonelt sett vært et sterkt landslag på dette alderstrinnet, og mange vil nok holde dem som favoritter også i dette oppgjøret mot Norge. Det er ingen tvil om at Finland de fleste årene med landslag har vært klart sterkere enn Norge, men vi er ikke så sikre på om det er tilfelle i år. Norge har en ypperlig mulighet til å få et godt resultat i kveld og overraske football-Europa. Vi tror på norsk seier, og en mulighet for å ende EM med flere seiere enn tap! Da MÅ man i tilfelle vinne i ettermiddag.

Oppgjøret ser du her:

Euro U19: Finland vs Norway

Om du vil lade opp med å se Norges forrige kamp, mot Sverige, så finner du den her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x