Moritz Böhringer – receiver på vei opp

moritz_boehringerHer er et navn du sannsynligvis ikke har hørt før: Moritz Böhringer. Vi snakker 194 centimeter og (nå) 92 kilo med wide receiver som har svært gode hender og kan forflytte seg bra også. Det sistnevnte vitner hans snitt på 27 yards per mottak i årets GFL-sesong om. Böhringer, som er tysk, har sin første sesong for Schwäbisch Hall Unicorns i GFL etter et par sesonger på lavere nivå for Crailsheim Titans.

I GFL-statistikken skiller han seg ut. Omgitt av importer i stats-tabellen har Böhringer nest mest yards pr. kamp som mottaker, med 90.2 i snitt. Så langt i år har han 20 mottak for 541 yards. Det gir et snitt som er langt over de andre på topp-lista over receivere. Mens Moritz Böhringer snitter 27 yards pr. mottak som allerede nevnt, er nærmeste konkurrent på 19.8 yards i snitt pr. mottak. Røkla ligger stort sett mellom 15 og 18 yards i snitt. 7 touchdowns har det også blitt for unge Böhringer, som spilte juniorfotball inntil for få år siden, og startet med amerikansk fotball i 2011. Han er nå 21 år gammel.

Basert på måten han har eksplodert inn i tysk toppfotball tipper vi at dette er en kar vi kan komme til å se igjen i listen over topp-receivere i de kommende årene. Her kan du se hva Moritz Böhringer stod for i fjor, når han altså spilte på lavere nivå for Crailsheim :

Moritz Boehringer 2014 Full Season Highlights || HD

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x