NFL Draft 2018: Kåre Vedvik highlights!

Foto: Sholten Singer

Den norske kickeren/punteren Kåre Vedvik har gjort sitt innen college-fotballen. Nå venter måneder med spenning før NFL Draft 2018 og påfølgende signeringer gjort av NFL-lagene. Blir Marshall-spilleren en av de som får kontrakt?

Nåløyet er trangt, og om det blir kontrakt gjenstår åpenbart å se, selv for en All-Conference spiller som slo til med et signatur-øyeblikk av de store når han sørget for en 92-yards punt tidligere i år – det lengste på svært mange år, og lengst i både Marshall og Conference USA sin historie. Det var utvilsomt bidragsytende til at Vedvik havnet på radaren for flere proff-lag enn de som allerede visste om ham.

Å være på radaren er ikke det samme som å være signert, og det er flere puntere (som nok er den posisjonen Kåre har størst sjanse for å spille i NFL) som holder høy klasse av de som er på vei over fra college-fotballen nå. Et av Kåre Vedviks sterkeste kort vil fort være allsidigheten hans. Han er en atletisk spiller som mestrer en lang rekke elementer, og om du vil bli bedre kjent med det så kan du se highlight-videoen hans nedenfor!

Kaare Vedvik - Marshall University Punter

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x