NFL Draft prospekt 2015: Kevin White

Kevin White WVU 02

Wide receiveren Kevin White fra West Virginia Mountaineers hadde en superb NFL Scouting Combine i helgen, og har plassert seg helt i toppsjiktet for hvem man kan velge som beste receiver i NFL-draften i år.

Vi har sett nærmere på hva White står for på banen.

Kevin White spilte altså college-fotball på West Virginia Mountaineers (NCAA FBS), som må kunne sies å være en meget solid skole fotball-messig. White var kun der i 2 sesonger; før det spilte han på junior college for Lackawanna College.

Tallene hans fra WVU er som følger:

Det er med andre ord den siste sesongen som virkelig har fått ham på kartet når NFL-lagene evaluerer potensielle fremtidige stjerner. Det skader heller ikke at White er 191 centimeter høy, har en god vekt for høyde/posisjon, er rask (og beviselig raskere enn forventet før NFL combine), og kan mye av det posisjonen krever. La oss se noen eksempler før vi ser highlights fra 2014-sesongen:

1) Kevin White kan løpe, ta i mot og få deg på tavla:

Kevin White gif TD

 

2) Kevin White kan blokke:

Kevin White gif blokking

 

3) Kevin White er atletisk og kan skaffe ekstra yards på bevegeligheten sin:

Kevin White gif bevegelser

 

Sum a summarum? Dette er utvilsomt en av de mest spennende receiverne i årets draft. Se ikke vekk fra at White er en spiller du får høre mye om i NFL-sammenheng de kommende årene. Her er høydepunktene fra White sin college-sesong 2014:

Too Easy (Kevin White Senior Highlights)

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x