NFL Draft prospekt 2016: Myles Jack

Myles Jack 01

Linebackeren Myles Jack fra skolen UCLA i California er forventet å bli et av de tidlige draft-valgene i 2016. Han var ikke en av de som svettet seg gjennom NFL Scouting Combine. En kneskade satte en stopper for det, men han er godt underveis i rehabiliteringen sin av den skaden. Han var tilstede gjennom NFL Scouting Combine, både for å snakke med lagene men først og fremst for å gjennomføre medisinske tester.

Myles Jack interception

Det store spørsmålet er om han gjennomfører sin Pro Day i midten av mars. Om han gjør det, og resultatene derfra ikke er avskrekkende, så beholder han helt sikkert posisjonen som et forventet svært høyt draftvalg. Enkelte har omtalt ham som draftens beste defensive spiller, og han var allerede før college-sesongen 2015 regnet som en av de absolutt ypperste i hele college-fotballen.

Myles Jack 02

Nå sa vi at Myles Jack er linebacker, men han kan fort ende opp med å spille safety i NFL hvis han ikke benyttes på linebacker. Han er svært atletisk, og har til og med spilt noe running back for UCLA – en posisjon han også viste seg å være svært bra på. Vi snakker om en fantastisk atlet som kombinerer sine fysiske egenskaper med meget god football-forståelse. Alle er riktignok ikke helt enige i den sistnevnte vurderingen. Allikevel: Myles Jack virker å være midt i blinken for det de fleste NFL-lag vil ha, og ansees som mer klar for NFL enn det mange andre college-spillere ofte gjør.

Her kan du se litt av det Myles Jack står for, og som får NFL scoutene til å sikle:

Myles Jack UCLA LB/RB || Career Highlight Mix

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x