Amerikansk Fotball Podkast – Episode 5

soundcloud_final_1

Amerikansk Fotball Podkast er tilbake, og denne gang er det Episode 5 vi kan presentere! Mens fokuset forrige gang var på Norge, er det i Episode 5 utvidet til også å være NFL, Sverige og tildels også resten av Europa.

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. iTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Vi har med oss den svenske topptreneren Leo Billgren og diskuterer, med bakgrunn i eksempler fra Norge og Sverige, hva som skal til for å bygge en vinnerkultur.
  • Vi ser nærmere på hva som foregår i NFL, og da primært NFL Scouting Combine som nettopp er gjennomført, samt en del rundt NFL-draften.
  • I tredje periode er det igjen programleder Patrick Hamnøy som styrer ordet, med Leo Billgren og JM Henriksen som gjester. Vi diskuterer importrekruttering på bakgrunn av en sak som nylig dukket opp, og kikker nærmere på hvordan importrekruttering gjøres i to toppdivisjonsklubber i Sverige og Norge.
  • I fjerde og siste periode av sendingen er det JM Henriksen som er programleder, og han har med seg Morten Midtsund som kan fortelle om en omfattende artikkelserie som han har laget hvor alle de norske klubbene med seniorlag kommer til orde. Hvor omfattende de bruker den anledningen er det forskjell på, og det er en av de tingene som diskuteres i denne perioden!

Sendingen er delt inn i 4 perioder som hver varer ca. 10 minutter og da har et hovedtema hver. Totalt er sendingen på 45 minutter og 23 sekunder denne gang (med andre ord går vi litt over de 10 minuttene i noen av Episode 5 sine perioder…).

Relevante linker:

Programledere for denne sendingen: Patrick Hamnøy og Jarle Magnus Henriksen

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Leo Billgren, Morten Midtsund

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x