NFL Draft prospekt: Dorial Green-Beckham

Dorial Green-Beckham

Det beste receiver-talentet siden Randy Moss, lyder beskrivelsen noen har gitt Dorial Green-Beckham. Da skjønner du at forhåpningene er massive, og presset likeså. Han er forventet å gå i 1ste runde, men akkurat som Moss har han hatt sine problemer utenfor banen, og det er ikke gitt at alle vil ha ham – på tross av talentet!

Etter en fantastisk high school-karriere som bl.a. inkluderte et senior-år med 119 mottak for 2.233 yards og 24 touchdowns receiving, og ‘USA Today High School All-American’ to år på rad, var han blant de mest ettertraktede prospektene også når han skulle gå til college.

Green-Beckham, eller DGB som han gjerne blir kalt, har faktisk vært på rosteren til to store college-lag. De fleste vil nok forbinde ham med Missouri Tigers, som også er det eneste college-laget han faktisk har spilt for. Imidlertid ble han sparket ut fra laget 11.april 2014 etter flere episoder som involverer narkotika og voldelighet. Han endte opp hos Oklahoma, hvor han riktignok var med laget, men måtte stå over sesongen 2014 grunnet NCAA-reglene for overgang mellom to college-lag på NCAA FBS-nivået.

Statistikkene hans fra college skremmer av den grunn ingen i seg selv, og ser slik ut:

Hva er det så som gjør ham ettertraktet? Med sine 196 centimeter og 108 kilo er det ingen smågutt vi snakker om. Når han i tillegg er rask nok til å holde delstatsrekorden i Missouri på 100 meter sprint; ja, da skjønner de fleste at vi snakker om et fysisk specimen som NFLs målebåndssvingende talentspeidere sikler etter. Han har forøvrig 4.49 som notert tid på 40 yards.

Som mange andre spillere, er det filmen som avslører mye om hva han faktisk står for på banen, og her er en del av hva DGB bringer til bordet:

Dorial Green Beckham Highlights || "Moss Reincarnated" ᴴᴰ || Mizzou

 

Det skal bli spennende å se om han faktisk er den nye Randy Moss, eller en trøblete fyr som ender i «crash and burn»-statistikken. Noe lett liv har han ikke hatt opp til nå, og med en oppvekst preget av fosterhjem og fraværende foreldre før han ble adoptert av high school-treneren sin, så får vi håpe han ender opp som en solskinnshistorie når alt er sagt og gjort!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x