Kamp: Atlanta Falcons @ New Orleans Saints 2006

Husker du orkanen Katrina? I 2005 herjet den store deler av det sørøstlige USA, og New Orleans var blant de stedene som ble hardest rammet. Byen ble evakuert, oversvømt, og i stor grad ødelagt. Det gjaldt også hjemmebanen til New Orleans Saints, Superdome, som både ble benyttet som evakueringssenter, og ble røsket voldsomt tak i av vind og vær.

Superdome etter Katrina

Orkanen herjet like før NFL-sesongen 2005 tok til, og Superdome var såpass skadet at den ble stengt for ikke bare sesongen, men for over 1 år. Dermed var New Orleans Saints hjemløse i en sesong, og måtte finne alternative løsninger. Etter reparasjoner på $185 millioner ble arenaen åpnet igjen, og Saints sin første hjemmekamp i 2006-sesongen, i runde 3, gikk der 25.september 2006.

Det er den kampen du nå skal få se. Gjestende lag er Atlanta Falcons. Det er imidlertid den historiske begivenheten, og hvordan Saints samler byen emosjonelt, som gjør dette til en minneverdig kamp. Her har du det hele, fra før kampstart til Steve Gleason sitt store øyeblikk, til scenene like etter kampslutt:

Før kampen, og 1st half:

 

2nd half, og etter kampen:

 

Box score fra kampen finner du her hos Pro Football Reference.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x