Noen høydepunkt fra NFL uke 2

Det er riktignok også noe som skjer til natten, men brorparten av kampene i NFLs uke 2 er unnagjort. Her er noen høydepunkt:

Johnny Manziel kan visst vinne kamper også i NFL:

Det samme kan Jameis Winston, og etter forrige ukes mindre heldige opptreden, gikk det langt bedre denne uka. Et eksempel:

Tampa Bay Buccaneers rookie QB Jameis Winston scores his first NFL rushing TD

Hey, la oss ta med en til fyr som har vunnet Heisman Trophy! Cam Newton beviser at det går an å være høyere, raskere, tyngre og mer atletisk enn de fleste av oss andre – alt på samme tid og i én kropp:

Hvordan gjorde den australske superhelten Jarryd Hayne det denne uken? Mmm…nei:

 

Det var mange fantastiske spill og prestasjoner i NFL i går. Tom Brady spilte eksempelvis som om han er sur for et eller annet, uten at vi helt greier å sette fingeren på hva: 466 yards passing og 3 TDs lar seg høre! WR Antonio Brown hos Pittsburgh Steelers viste at han kan annet enn bare å sparke puntere, når han hadde nesten 200 yards receiving mot et San Francisco 49ers som knapt møtte opp. RB Adrian Peterson hos Minnesota Vikings var tilbake for fullt, og bidro med en massiv dose yards – akkurat som i gamle dager for…egentlig ikke så lenge siden. QB Kirk Cousins hos Washington fikk sin første seier for året (ikke helt alene, da) når laget hans overraskende slo St.Louis Rams med et par TDs. Vi noterer oss også at WRs som Travis Benjamin, Odell Beckham Jr. og Larry Fitzgerald hadde flott dager.

Legger du merke til at vi ikke har nevnt en eneste defensiv spiller her? Hvilken forsvarsspiller hadde den beste dagen i dine øyne?

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x