Kamp: Ottawa Redblacks vs. Saskatchewan Roughriders 2015

I helgen som var tok Ottawa Redblacks turen til Regina for å møte Saskatchewan Roughriders. I fjor ville det være en selvsagt seier til Roughriders over det helt ferske CFL ‘expansion’-laget Redblacks. I år ser det ganske annerledes ut, da Ottawa på rekordtid har blitt et av de bedre lagene i ligaen.

Ikke bare har den gamle QB-legenden Henry Burris funnet formen; Ottawa har funnet ut hva som trengs for å være en enhet på og av banen. De fremstår som et solid lag, og det har resultert at de er nest best i sin divisjon. Sluttspillet står for døren, og der kommer Redblacks (6-4 før denne kampen) helt klart til å være med.

Saskatchewan Roughriders har en særdeles begredelig sesong (1-10 før denne kampen), men er som alltid farlige på det som må være den beste hjemmebanen – rett og slett fordi fansen i Saskatchewan elsker kanadisk fotball, og elsker Roughriders!

Her har du et rykende ferskt oppgjør, og hele kampen i HD-kvalitet! Mine damer og herrer: Ottawa Redblacks @ Saskatchewan Roughriders!

 

Box score fra kampen finner du her hos CFL.ca.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x