Our Side – a Football Documentary

Hvorfor er så mange villige til å spille gjennom skader, hjernerystelser og andre situasjoner som kanskje burde føre til at man tenker seg om noen ganger ekstra før man tar på seg hjelmen og løper ut på banen?

Er kjærligheten til idretten, presset for å lykkes i sport, eller andre årsaker viktigere for den enkelte å forhold seg til, enn egen helse? Tenker vi som utøvere og trenere nok på sikkerheten, eller går vi over grensen for hva som er akseptable risikoer? Det er ingen tvil om at det å leve er en risikosport, og idrett er i nesten alle tilfeller fysiske øvelser som i tillegg til sin positive side også kan ha negative utfall.

Denne hjemmesnekrede dokumentaren ser nærmere på dette, fra et utøverperspektiv. Det som gjør dokumentaren svært interessant, er at dette er laget av en ung kar som intervjuer kamerater på samme alderstrinn. Dette gir en innsikt som man kanskje ikke hadde fått om det var snakk om et profesjonelt kamerateam som travet inn og satte tonen. Noe vitenskapelig dypdykk er det ikke på noen måte, men som en tur ned på grasrotnivået er det et unikt innblikk.

Her er Our Side – a Football Documentary:

Our Side: A Football Documentary

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x