Tønsberg Raiders legges merke til i egen region!

Covid19-pandemien holder det fortsatt gående i det ganske land, inkludert i Vestfold og Telemark. Tønsberg feirer 1.150 år som by i 2021, noe som nok blir en noe avdempet feiring kontra hva man hadde håpet på forhånd. En av tingene kommunen imidlertid har gjort er å lage en video som de har kalt «et slags digitalt borgertog». Der får Tønsberg Raiders velfortjent god plass!

Tønsberg Raiders Logo

Raiders har de siste årene gjort solide steg for å etablere seg ytterligere som en permanent bidragsyter til byen Tønsberg både gjennom god klubbdrift, lag på aldersbestemte nivå som leverer varene både sportslig og sosialt, et seniorlag som holder det gående i riktig retning, samt ikke minst den utrolig flotte banen på Gamle Idretten like ved bykjernen.

Den flotte innsatsen av en god gruppe ildsjeler betaler seg gradvis også i oppmerksomhet fra andre steder enn kun i eget idrettsmiljø. Også Tønsberg kommune bidrar til profileringen av Raiders som en integrert del av regionen og byen når de i videoen du finner nedenfor sørger for at Tønsberg Raiders synes godt!

Videoen ble publisert 16.mai i forbindelse med nasjonaldagen 17.mai, derav også Tønsberg kommunes referanse til «digitalt borgertog». Den er produsert av Askeland Studio for kommunen og hyller mange ildsjeler og idrettslag i Tønsberg kommune, inkludert altså Tønsberg Raiders.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x