Highlights: The Best That Never Was – i USFL!

Marcus Dupree (t.h.) med broren Reggie.

Marcus Dupree var en av sin tids største running back-håp. Vi snakker 1980-tallet, og en æra hvor en rekke store, raske powerbacks med eksepsjonelle bevegelsesevner gjorde seg gjeldende. Herschel Walker, Bo Jackson og Marcus Dupree er blant navnene som kan nevnes.

Felles for dem alle? De fikk ikke like dominerende proff-karrierer som talentet skulle tilsi. Skader, handler mellom lag, treneravgjørelser…mye spilte inn. Den som fikk den mest skuffende karrieren av de nevnte herrer, er Marcus Dupree. For ham begynte utfordringene allerede tidlig på college, rett og slett fordi han var et gigantisk high school-fenomen som hadde forventningene hengende over seg fra før han i det hele tatt dukket opp hos University of Oklahoma.

Etterhvert gikk ferden videre til proff-fotballen, men ikke NFL. Det var USFL som var først på banen, tilbød ham å kunne spille profesjonelt før han etter datidens regler hos NFL kunne gå dit fra college, og i tillegg var ikke USFL akkurat gjerrige i tilbudet.

USFL-karrieren endte etterhvert med en skade, og med unntak av en kort tur innom NFL en rekke år senere, så ble det med det. Hva han stod for som proff? Han var ikke dårlig…ta en kikk selv:

Marcus Dupree *RARE* 1984 USFL Highlights

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x