Kamp: Baltimore Ravens @ St.Louis Rams 1999

Kurt Warner 1999

Kurt Warner sin første kamp som starter i NFL. Ray Lewis i fullstendig drapsmodus (pun intended) på sitt aller beste gjør ca. 40 taklinger. Dette må du se!

2000_11_20_RAY_LEWIS_LARGETorry Holt, Isaac Bruce, Az-Zahir Hakim, Marshall Faulk, Priest Holmes, Brandon Stokley, Jermaine Lewis, Qadry Ismail, Orlando Pace, Tom Nutten, Adam Timmerman, Jonathan Ogden, D’Marco Farr, Kevin Carter, Grant Wistrom, Michael McCrary, Tony Siragusa, Peter Boulware, Ray Lewis, Jamie Sharper, London Fletcher, Todd Lyght, Duane Starks, Kim Herring, Rod Woodson, Jeff Wilkins og Matt Stover. Her er det rett og slett så stappet med storheter at man lurer på om det er en Pro Bowl det er snakk om. Helt til man ser innsatsen som legges for dagen…her legges det ikke noe i mellom!

Vi må få legge til en spiller som du sannsynligvis ikke husker: WR Justin Armour synes godt her. Om du ikke husker ham er ikke det så rart, for han hadde ingen spenstig NFL-karriere. Derimot var han solid på college for Stanford under Bill Walsh. Det angrepslaget Walsh hadde samlet med Steve Stenstrom som QB, Tony Cline på TE og nevnte Armour sammen med Mark Harris og Brian Manning på WRs…gode minner! Nuvel, tilbake til det vi egentlig skal presentere i denne saken:

Ikke bare er dette en historisk kamp og begynnelsen på en utrolig historie (Warner…), du får også se en forsmak på det som skulle bli et av tidenes mest dominerende forsvar. Her har du de to kommende Super Bowl MVPene mot hverandre. Få det sett!

Hele kampen fra 12.september 1999:

Box score fra kampen finner du her hos Pro Football Reference.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x