NFL Films: Pro Football – Pottstown, PA.

Vi har endelig funnet den tilgjengelig på nett igjen; tidenes kanskje mest fantastiske fotball-dokumentar. Det er vanskelig å understreke kraftig nok hvor bra denne filmen er. Det var Steve Sabol selv som stod for filmen som regissør, og denne dokumentaren ble første gang vist på CBS som en fotball-relatert oppvarming i forkant av Super Bowl V i 1972.

Joe Blake

Her får du treffe Joe Blake, en defensiv linjespiller som skriver den hippeste poesien for sin tid når han ikke er opptatt med å kjempe seg opp mot en NFL-kontrakt. Og om du ikke kjenner til King Corcoran, tidenes aller stiligste Joe Namath-kopi, så har du virkelig sjansen her! Når han sprader nedover gata, snakker i mobiltelefonen (jepp: 1970-style!), eller snakker til seg selv om hvor god pasning han har kastet, ja – da er det bare å nyte filmkunst og virkelighet blendet sammen til et innblikk du neppe har sett maken til. Corcoran er en av spillerne (og naturligvis QB) for Pottstown Firebirds, et profesjonelt lag i Atlantic Coast Football League som skryter av å være farmerteam for Philadelphia Eagles.

Knytningene til NFL er da også tilstede. En rekke av spillerne har snust på NFL-nivå, og en av dem -TE Bob Tucker– hadde da også senere over 5.000 yards receiving i løpet av 10 år i NFL. Offensiv koordinator Ron Waller er en annen knytning til NFL; han ble senere hovedtrener for San Diego Chargers.

Dette er av NFL Film sine fremste prestasjoner, dette er gull; dette er «Pro Football – Pottstown, PA.»:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x