Amerikansk Fotball Podkast – Episode 17

soundcloud_final_1

Her har du episode 17 av Amerikansk Fotball Podkast! Vi snakker med noen som har tatt turen over dammen for å spille der, vi ser nærmere på NFL og spesielt Philadelphia Eagles, og vi diskuterer neste års toppdivisjon i Norge. I tillegg ser vi på hva som har skjedd på U19 siden sist, og er en svipptur innom U15 også!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Magnus Stensbye er på utveksling i USA, og spiller high school-fotball. Lillestrøm Starfighters-spilleren forteller oss hvordan det har vært så langt!
  • I andre periode av sendingen er det NFL som står i fokus, og vi snakker spesielt Philadelphia Eagles og deres QB Carson Wentz. I tillegg er vi innom Jared Goff/Los Angeles Rams og litt attåt.
  • Neste års Eliteserie og 1.divisjon er et stort spørsmålstegn akkurat nå. Fredag 30.september samler forbundet klubbene for å diskutere oppsett og løsning, og vi ser nærmere på norsk toppnivå 2017!
  • Til slutt er det U19 som står i fokus; primært kamper og seriespillet, men vi er også en tur innom en bekymring rundt kampreglementet. Helt på tampen kikker vi på U15-serien!

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver. Totalt er sendingen på 47 minutter og 49 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Magnus Stensbye, Jesper Hagen og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x