Amerikansk Fotball Podkast – Episode 18

soundcloud_final_1

Vi har kommet til episode 18 av Amerikansk Fotball Podkast! Vi holder oss i Norge i hele denne sendingen, med både Jordal kunstgress, høstens serier, Kampreglementet, og Amfotball.com selv som temaer underveis.

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Jordal kunstgressbane i Oslo er en sentral del av norsk amerikansk fotballs historie. Nå blir det midlertidig stopp. Hva skjer, og hvordan påvirker det? Vi har sett nærmere på saken.
  • Hva har skjedd i norske seriespill siden forrige podkast? Vi er innom både Dameserien, U19 og U15 i vår gjennomgang av status!
  • Reglementer er en artig greie. Eller kanskje ikke? Vi tar for oss litt av hvert i et segment som starter med et spørsmål rundt Kampreglementet, er innom mer dyptpløyende årsaker til regelverkets betydning, og ender med å sy det hele sammen!
  • Vi publiserer færre artikler på Amfotball.com for tiden enn normalt. Hvorfor? Vi forteller litt både om nåværende produksjon og hva som er i gjære.

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver. Totalt er sendingen på 43 minutter og 25 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Simen N. Kristensen og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x