Fredrikstad Queens trekker seg fra hjemmekamp

queenslogo

Dameserien består av kun 4 lag. Kommende helg skulle 2 av disse møtt hverandre i Fredrikstad, når hjemmelaget Queens skulle tatt i mot Vålerenga Trolls. Slik blir det ikke; hjemmelaget har trukket seg fra oppgjøret.

Fredrikstad Queens begynte sesongen med et knepent tap mot nettopp Trolls, før deres andre kamp ble et klar 0-44 tap for Kristiansand Gladiators. I følge Queens selv stilte man med kun 14 spillere til kampstart i Kristiansand 1.oktober, hvorav 8 endte opp med å fullføre kampen:

Det er derfor liten tvil om at spillermangel nok er en del av utfordringen for Fredrikstad-laget akkurat nå. Dette i sterk kontrast til fjoråret, hvor Queens så ut til å ha en svært stor stall. Denne forskjellen var noe Fredrikstad Queens selv nevnte når vi snakket med dem før sesongstart.

Fredrikstad Queens har en kamp igjen i det korte seriespillet etter dette; hjemme mot Haugesund Hurricanes 22.oktober. Indikasjonene er at den kampen går etter planen.

Med kun 4 lag i seriespill er det kritisk for norsk damefotball at de lagene som allerede er på banen, holder seg på banen. 1 avlyst kamp utgjør faktisk hele 1/8-del av det totale seriespillet for norsk damefotball i år! Forhåpentligvis vil også nye lag komme til og sørge for at damefotballen over tid blir mindre sårbar. Vi kommer innom både denne saken og den siste tidens resultater i damefotballen i morgendagens podkast.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x