Amerikansk Fotball Podkast – Episode 19

soundcloud_final_1

Her har du episode 19 av Amerikansk Fotball Podkast! Damefotball, Sumobryting (jepp!), regional fotball i Trøndelag, Nidaros Domers og U19-sluttspillet er dagens temaer, så her er det noe for ganske mange forskjellige smaker!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Årets sesong innen Damefotballen er forbi. Vi har snakket med et par sentrale personer i de to beste lagene om årets sesong og veien videre for damefotballen.
  • Vi har med oss en nybakt NM-mester i sumobryting, og belyser det nære forholdet mellom sumo og amerikansk fotball her i Norge!
  • I Trøndelag finnes noe som heter DFL, som er en regional liga som går hver høst. Hva er DFL og hvordan fungerer det? Vi har tatt for oss det, og snakker med ligaens administrator.
  • U19-seriens grunnspill er over. Hvordan gikk det, hvem er klare for sluttspillet, og hvordan tror vi det går på veien til NM-finalen? Det tar vi for oss i fjerde og siste periode av sendingen!

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver. Totalt er sendingen på 47 minutter og 49 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Hege Indresand, Mette Isaksen, Brage Mørk, Øivind Viktor Jenssen og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x