Amerikansk Fotball Podkast – Episode 45

Forbundet arrangerer treningsleir for juniorspillere på Frogner i Oslo nå i august. Hva foregår der? Vi har tatt en prat med en sentral deltaker på arrangørsiden! Hva kan du om reglene for løpende klokke og reglene for ekstraperioder? Vel; hva enn du kan om det så bør du oppdatere deg på regelendringer innen disse to temaene, og vi tar en nærmere kikk på både reglene og regelendringene!

Først i denne episoden har vi med oss den som skreddersyr det sportslige innholdet i forbundets treningsleir 14-15.august; juniorlandslagets hovedtrener Leo Billgren! Han forteller oss hva som er bakgrunnen for treningsleiren, hva som skal foregå der, litt om de involverte – samt ikke minst hvem treningsleiren er for.

Vi fortsetter vårt fokus på regelendringer når vi sammen med dommer/regel-guru Einar Bolstad tar en nærmere kikk på reglene for løpende klokke og ekstraperioder, samt hvilke endringer som nå har kommet på disse.

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast har vi med oss U19-landslagets hovedtrener Leo Billgren, dommer- og regel-guru Einar Bolstad, samt programleder Jarle Magnus Henriksen.

Du finner episode 45 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Leo Billgren og Einar Bolstad.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x