Amerikansk Fotball Spesialpodkast: Oslo Vikings 30 år!

Vi presenterer vår første spesialpodkast! Oslo Vikings ble stiftet i 1986, og har altså feiret 30 årsjubileum i 2016. Vi har snakket med noen av de mest sentrale personene i klubbens historie og på bakgrunn av det sydd sammen en omfattende podkast-episode med haugevis av godbiter fra historien til en av Norges desidert mest markante klubber – Oslo Vikings!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Oppstart og framvekst: Vi snakker med stifterne Henrik Dahl og Finn-Jarle Lund Mathisen om oppstarten på 1980-tallet og klubbens fremvekst utover mot midten av 1990-tallet.
  • Til Europatoppen: Vi har med oss Ole Petter Nyhaug som var leder for klubben når Vikings gikk fra nest best i Norge til å bli et av Europas aller beste lag.
  • Tøffe tak gir ny driv: Gaute Moseby Engebretsen, som har vært med i klubben i samtlige tiår, forteller oss om perioden etter at Europatoppen var nådd, med noen røffe år etterfulgt av en ny opptur!
  • Til slutt får du høre den legendariske Vikings-låten ‘Bag the Game’ av Warlocks!

Denne sendingen følger ikke den vanlige oppdelingen vår i 4 perioder. Totalt er sendingen på 2 timer 36 minutter og 26 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Henrik Dahl, Finn-Jarle Lund Mathisen, Ole Petter Nyhaug, Gaute Moseby Engebretsen og Jarle Magnus Henriksen.

Vi vil også rette en stor takk til Hawkman Importz for bruken av Warlocks-låta ‘Bag the Game’!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x