Livestream: Cologne Crocodiles vs. Dresden Monarchs

Klokken 15:00 i dag er det kickoff i GFL-kampen mellom Cologne Crocodiles og Dresden Monarchs! Begge er meget habile lag i Europas aller beste nasjonale serie. Begge er sluttspills-aktuelle, selv om Crocodiles sitt håp om å nå sluttspill kanskje begynner å bli litt vel teoretisk. De har pr. nå 5 seiere og 4 tap, og må vinne resterende om dette skal gå veien.

Dresden Monarchs ligger bedre an, og vil være en formidabel motstander for et Crocodiles som ikke har gjort seg bort i comebacket i toppdivisjonen. En gang i tiden var de et av Tysklands absolutte topp-lag, og de er også en av de eldste klubbene. Køln-laget ble stiftet i 1980. De vant det tyske mesterskapet i år 2000, men i kjølvannet av det har de hatt en lang rekke år på lavere nivå (og faktisk uten seniorlag i det hele tatt) før de nylig fant veien tilbake til toppdivisjonen.

Monarchs har på sin side vært kontinuerlig i toppen i lang tid nå, og med 7 seiere og 2 tap ligger de godt an både for å nå sluttspillet og for å sikre seg hjemmebanefordel. For å oppnå det sistnevnte må de riktignok vinne i dag, i tillegg til kommende kamper.

Kampstart er altså kl. 15:00, og du finner sendingen her:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x