Livestream: Finalen i Portugal 2017!

I dag er det klart for finalen i Portugal, når Lisboa Devils møter Maia Renegades! Kickoff er kl. 16:00 norsk tid (15:00 lokal tid), og livestreamen av det hele finner du her hos oss!

Lisboa Devils, hvor Anthony Skinner (Åsane Seahawks) var en av trenerne i fjor, vant i 2016 etter å ha overtatt tronen fra Lisboa Navigators. Sistnevnte lag hadde vunnet samtlige finaler i Portugal noensinne frem til troneskiftet i fjor. Da var det Lisboa Devils som slo Algarve Sharks 28-26 når de tok tittelen 1.mai 2016.

I år blir det ikke noe comeback fra Navigators sin side, som har falt litt sammen de siste par årene. Istedenfor er det altså Maia Renegades som er i finalen. De slo Porto Mutts 36-24 i semifinalen. I den andre semifinalen var det reprise på fjorårets finale når Lisboa Devils tok i mot Algarve Sharks. Det ble ganske ujevnt, og Devils vant 52-22.

De to finalistene møttes sist gang i desember i fjor, hvor Lisboa Devils vant 30-0. Vi regner Devils som favoritter. Om Renegades vinner vil det ligge noe historisk over det; de var nemlig det første laget i Portugal når de startet opp under navnet Porto Renegades (så sent som i 2005!). I fjor slo Porto Renegades seg sammen med Maia Mustangs, og derfor skiftet også laget navn.

Finalen starter altså kl. 16:00 norsk tid, og du finner den her:

Final Liga Portuguesa de Futebol Americano 2016/17

 

Sekundær kilde om den første ikke fungerer som forventet:

Final Liga Portuguesa de Futebol Americano 2016/17

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x