Joe Kapp og Angelo Mosca: Gamle motstandere kan fortsatt være motstandere…

Joe Kapp var en tøff men god QB i både CFL og NFL. Angelo Mosca var en svær defensiv linjemann (og senere kjent fra wrestling) som Kapp spilte mot. I 2011 møttes de igjen under et arrangement i tilknytning til CFL. Det endte i slåsskamp, og viser at de som møttes på banen i 1963 fort kan ende opp i ny klinsj rundt 50 år seinere…

La oss først se selve opptrinnet, som egentlig skulle være en intervju/Q&A-sak med et hyggelig tilbakeblikk mellom to rivaler. Slik ble det på ingen måte:

Angelo Mosca & Joe Kapp Fight - Edited by - VanGreyCupFan

 

De to slåsskjempene hadde litt forskjellig versjon av hva som skjedde også. Her er Joe Kapp sine ord om det hele:

Joe Kapp talks about his fight with Angelo Mosca

 

Angelo Mosca endte opp på Dr.Phil for å gjenfortelle det hele, og her er hans versjon (og litt fra Kapp også):

Angelo Mosca on the Dr Phil Show

 

At det var noen tøffinger på banen før i tida, hersker det liten tvil om. Her kan du bli bedre kjent med Joe Kapp fra hans tid hos Minnesota Vikings:

Minnesota Vikings • Joe Kapp

 

Kapp spilte forøvrig også i den originale The Longest Yard-filmen. Mye har skjedd siden gamling-slåsskampen til Kapp og Mosca i 2011, og i løpet av de siste par årene har det blitt kjent at de begge er diagnostisert med Alzheimer. De er hhv. 79 og 80 år gamle nå, så det spørs om det blir tid til noen flere slåsskamper mellom de to.

Vi får sette vår lit til at det norske forbundet samler noen gamle NM-finalister fra 1980-tallet til noen felles opptredener på scenen om et par tiår, så blir det kanskje litt ekstra temperatur her hjemme også 😉

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x