Livestream: Graphic Edge Bowl 2021!

Klokken 19:00 er det avspark når junior college-lagene Iowa Central og New Mexico Military Institute møter hverandre til sesongens aller siste kamp! Det er sluttspill, og det er Bowl-kamp, og det er til og med en norsk spiller i aksjon!

New Mexico Military Institute har nemlig mottakeren Edy Dos Santos på laget. Det er et navn som er kjent for en god del innen norsk amerikansk fotball fra tidligere ettersom Edy har vært en sentral spiller for Vålerenga Trolls i en årrekke før ferden nå har tatt ham videre til community college/NJCAA. Nå har han gleden av å bli med når laget hans NMMI tar turen til Fort Dodge like nord for Des Moines i Iowa og Graphic Edge Bowl mot Iowa Central Community College!

De to lagene som møtes er rangert som henholdsvis #9 (NMMI) og #10 (Iowa Central) i nasjonen. Resultatet i kveld har altså en innvirkning på den endelige rangeringen, så det er en del som står på spill!

Om vår mann Dos Santos blir å se på banen vet vi ikke, men det blir i tilfelle i en begrenset rolle. Han er i spillerstallen og har spilt de 3 siste kampene nå før sluttspillet, så det er ikke unaturlig at det kan skje, men i hans freshman-år har han ikke vist igjen i de individuelle statistikkene som NMMI deler på sine egne websider – ennå. Edy er imidlertid en meget talentfull spiller, og en som neppe vil gjøre seg vekk på dette nivået når han først får sjansen, så vi håper muligheten er der!

Kampstart kl. 19:00, og du ser det hele her:

2021 Graphic Edge Bowl: Iowa Central Tritons vs New Mexico Military Institute Broncos
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x