Livestream: Kristiansand Gladiators vs Oslo Vikings!

Søndag kl. 14:00 er det klart for avspark i kampen som avgjør hvem som er Norges beste lag i 2021! AmSportsTV livestreamer kampen med oss på laget, og livestreamen med litt attåt finner du her!

Det er siste seriekamp i Eliteserien 2021 det er snakk om når de to topplagene i seriespillet møtes til det som blir en ren seriefinale. Oslo Vikings (4-1) har 8 poeng og leder serien før dette oppgjøret mens Kristiansand Gladiators (4-1) har 7 poeng. Gladiators hadde også hatt 8 poeng om de ikke var trukket ett poeng for manglende dommere. I praksis betyr det bare at mens Vikings teoretisk sett har råd til et uavgjort resultat i den siste seriekampen så må Gladiators vinne for å toppe tabellen.

Uavgjort er et særdeles sjelden resultat i norsk amerikansk fotball, men ikke helt umulig. Ettersom det er en vanlig seriekamp det er snakk om er det også fullt mulig å avslutte kampen med et slikt resultat. Vårt stalltips er at dette oppgjøret ender med en seier til ett av lagene (tidenes mest vågale tips? Tja…), og det laget vil da ha vunnet serien. Det sier seg også selv at laget som vinner dette oppgjøret ligger godt an til å toppe rangeringen vår Norges Topp 10, som hver uke rangererer de norske seniorlagene i rekkefølge fra #10 opp til #1.

Sist de to lagene møttes var 10.oktober, hvor Kristiansand gikk seirende ut av et særdeles tett og spennende oppgjør på Frogner stadion hvor hjemmelaget Vikings måtte bite i det sure eplet når Gladiators til slutt vant og det stod 14-15 på poengtavla ved full tid. Høydepunkt fra det oppgjøret finner du her.

Det forventes at begge lagene stiller mannsterke til dette oppgjøret. Alle vet hva som står på spill, og det er neppe noen som ønsker at motstanderen kan kunne gå skryte av å være Norges beste lag i et halvt års tid frem til 2022-sesongen ruller i gang når man heller kan gjøre det selv!

Vi var også innom dette oppgjøret i den nyeste utgaven av Amerikansk Fotball Podkast, hvor Morten Midtsund og Jon T. Bakken røpet en heftig uenighet i hvem de tror vinner oppgjøret!

Kampen livestreames av AmSportsTV, som vanlig med Martin Gusterud som kommentator. I tillegg er vår egen Jarle Magnus Henriksen på plass i studio sammen med Martin denne gang. Sendingen starter ca. 15 minutter før avspark, det vil si kl. 13:45, og du kan se det hele her:

Eliteserien Livestream 07.11.21 | Kristiansand Gladiators vs Oslo Vikings
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x