Livestream: Kristiansand Gladiators vs Vålerenga Trolls!

AmSportsTV har tatt turen ned til Sørlandet og gir oss livestream av oppgjøret mellom #1-rangerte Kristiansand Gladiators og #4 Vålerenga Trolls! Avspark er kl. 14:00, og sendestart kl. 13:45 – du får sett hele oppgjøret her!

Kristiansand Gladiators kommer fra to særdeles viktige seiere i sine to kamper når de har slått både Eidsvoll 1814s og Oslo Vikings. Nå står det eneste laget de ikke har slått i årets serie for tur når Vålerenga Trolls kommer på besøk. Trolls har på sin side tre strake tap i årets serie, og selv om de til tider har vist gode kvaliteter er det ingen tvil om at Vålerenga ikke er favoritt til å vinne dette oppgjøret heller. Vi vil gå så langt som å kalle Gladiators skyhøye favoritter.

Kristiansand Gladiators har selv publisert en preview av dagens kamp. Den er vel verdt å ta med seg, og du finner den her. Det som også er verdt å legge merke til er at laget har såpass mange skadesituasjoner at de -mot normalt- ikke har publisert startende angrep og forsvar i forkant av kampen. Vi antar at QB Dennis Isberg ikke blir å se i dagens oppgjør, og muligens er det også enkelte andre spillere som blir begrenset i dagens oppgjør. Ligger det en mulighet i det for Vålerenga Trolls? Kanskje, hvis laget kommer med full stall og svært godt forberedt. Trolls har i utgangspunktet hatt en ganske tynn stall i de fleste oppgjørene i år, og det spørs vel om den blir noe særlig bredere når man i tillegg har sin lengste bortereise for året, men det er lov å håpe!

Det blir spennende å se, og du kan se det hele her! Vi antar at AmSportsTV sin Martin Gusterud har med seg Jørgen Benestad-Johansen i kommentator-boksen, og de gir deg gode oppdateringer og informasjon underveis:

Eliteserien Livestream 17.10.21 | Kristiansand Gladiators vs. Vålerenga Trolls
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x