Livestream: Nidaros Domers vs Lillestrøm Starfighters!

Det er duket for et spennende oppgjør i Trondheim når hjemmelaget Domers tar i mot Lillestrøm Starfighters kl. 11:30 lørdag 7.mai i det som er årets første kamp i 1.divisjon!

Nidaros og Lillestrøm spilte begge i tilsvarende divisjon i fjor og var resultatmessig ikke langt fra hverandre. Domers har vært med siden tidlig på 1990-tallet, inkludert en rekke sesonger på øverste nivå og blant de 3-4 beste lagene i Norge. Kan de begynne klatringen tilbake til den statusen?

Lillestrøm Starfighters er en noe yngre organisasjon, men har etterhvert ca. et tiår på baken selv. De har lag på forskjellige alderstrinn, og ledes av den svært erfarne og kompetente hovedtreneren Jan Johansson med bakgrunn fra blant annet toppnivå i både Sverige og Norge samt som assistenttrener på landslag ved en rekke anledninger.

Vi forventer å se et løpsbasert Starfighters mot et pasningslystent Domers i dag, og gjerne en kollisjon mellom spillestiler som gir både underholdning og noe å kose seg med fra et taktisk perspektiv.

Livestreamen med sendestart noe før avspark kl. 11:30 finner du altså her:

Oppdatering: Ny livestream er på plass. For å unngå at gode budskap spres er den satt opp slik at deling som video ikke lar seg gjøre, men med håp om at det ikke ligger en bevisst tanke rundt akkurat det deler vi den nedenfor i tilfelle parameteret rundt deling oppdateres, og du kan uansett trykke på «Se på YouTube» og se den der 🙂

Domers vs Starfighters
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x