Livestream: Oslo Vikings vs Eidsvoll 1814s!

En uke etter at de møttes sist er det duket for at rivalene Vikings og 1814s møtes igjen! AmSportsTV er på plass for å livestreame når det fort kan avgjøres om seriemesterskapet fortsatt er et race med to deltakere istedenfor to! Avspark er kl. 14:30, og sendestart er som vanlig når AmSportsTV strømmer 15 minutter før det igjen.

I følge serieoppsettet på forbundets websider går kampen på Frogner stadion, men Frogner er ikke tilgjengelig og kampen er flyttet til Gommerudbanen, en kunstgressbane i Bærum. Eller nærmere bestemt; på Rykkinn. Gommerudbanen er muligens noe beryktet for å ikke være i tipp-topp stand, men den er samtidig en bane med historisk tilsnitt i amerikansk fotball-øyemed. Gommerud har vært hjemmebane for både Asker Lynx, Bærum Blue Devils og BVH Gators/Ironmen. For ikke å glemme at All-Star kampen mellom de beste spillerne i 1.divisjon (nå: Eliteserien) og 2.divisjon (nå: Røkla) ble spilt på Gommerudbanen i 1999 😉

Nuvel; i dag er det først og fremst et spørsmål om hvorvidt Oslo Vikings (3-1) kan forbli i førersetet som de deler med Kristiansand Gladiators (3-1) i årets Eliteserie, eller om Eidsvoll 1814s (2-2) skal gripe sin siste sjanse til å teoretisk sett kunne ende opp som seriemestere. Da må Eidsvoll vinne med god margin i dag, samtidig som de er avhengig av at Oslo Vikings vinner i Kristiansand 7.november. Vi har da forskuttert at Kristiansand og Eidsvoll begge vinner sine gjenstående kamper mot Vålerenga Trolls.

Oslo Vikings må finne seg i et favorittstempel i dagens kamp basert på seieren de tok på bortebane mot Eidsvoll for en uke siden. Samtidig har 1814s kvaliteter som plutselig kan få angrepet til å produsere i bøtter og spann. Da må de riktignok opp atskillige hakk fra forrige kamp, men det kan ikke utelukkes som mulighet. Det kan samtidig ikke utelukkes at Oslo Vikings har progresjon kontra hva de leverte selv forrige kamp, så her er alt åpent. Det er definitivt ikke alle norske kamper vi kan si det om, så denne er verdt å få med seg!

Avspark kl. 14:30, og du finner hele herligheten her:

Eliteserien Livestream 24.10.21 | Oslo Vikings vs. Eidsvoll 1814's
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x