Livestream: U19 Nordisk Sverige vs Finland

Det er klart for et nytt oppgjør i Nordisk Mesterskap for U19-landslag når Finland skal forsøke seg på det Danmark ikke var i nærheten av å klare: Slå Sverige! Avspark er kl. 16:30, med sendestart på livestreamen som du kan se her kl. 16:25!

Dette blir Finlands første kamp i årets Nordiske Mesterskap, som består av våre tre naboland Sverige, Finland og vertslandet Danmark. Norge er ikke med i år, dessverre. Alle kampene går i Helsingør, og i mesterskapets første kamp på tirsdag var det fullstendig enveiskjørt når Sverige feide over Danmark med hele 50-0. Det er tydelig at RIG-akademiet og langsiktig fokus på grunnleggende fysiske og tekniske kvaliteter har gitt svenskene et forsprang. Nå er spørsmålet om finnene, som tradisjonelt har vært meget habile, kan tukte et meget sterkt Sverige, eller om de havner i samme bakevja hvor danskene er akkurat nå.

Dagens startende angrep- og forsvar for begge lag finner du oversikt over her. Fun fact: Ingen av Finlands startere heter Pekka, så der ryker den fordommen, og kanskje ryker enda flere underveis når vi ser kampen!

Om Finland faktisk kan tukte Sverige får du svaret på her, hvor du kan se livestreamen som våre danske venner sender:

U19- Nordisk mesterskab SWE-FIN
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x