Livestream: USA vs. Norden!

Kl. 03:00 i natt (altså natt til lørdag) er det klart for livestream av kampen mellom USA sitt U19-landslag og Team Nordic – bestående av de beste juniorspillerne fra Norge, Danmark, Sverige og Finland! 9 av våre beste unge menn skal i ilden mot noen av de amerikanske fremtidshåpene.

DB Per Gaarden (t.h…), her fra Nordisk Mesterskap for U17 i fjor, er blant spillerne du kan se hos Team Nordic!

Vi har en mistanke om at det er flere fremtidige college-stjerner, og kanskje også NFL-spillere, på USA sitt lag enn på det Nordiske. Dette oppgjøret er likefullt et lagspill hvor Team Nordic sin samkjøring og bruk av sine talenter kan gi en overraskelse. Forhåndstipsene vi hører er selvsagt på at USA vinner, men vi heier naturligvis på det nordiske laget – og spesielt de 9 norske spillerne som skal i aksjon!

Vi har omtalt laget ved et par anledninger tidligere, og det finner du her:

Det amerikanske laget de møter nå består av mye hurtighet, noe deres hovedtrener Adam Neugebauer har planer om å utnytte på en god måte. Det er forventet at vi primært får se en spread-formasjon når USA er i angrep, da amerikanerne vil spre ut forsvaret og skape plass for sine hurtige spillere til å manøvrere. Blant spillerne som kan være verdt å merke seg hos USA sitt angrep er WR Tre Hart og RB Alec Meza. Hart vil se etter ballen på kastene fra QB Jeff Miller, som åpenbart også blir en sentral figur.

Forsvarsmessig er LB Kobi Thomas et navn å merke seg, og det samme gjelder DB DJ Stirgus. Om vi får se Stirgus på en safety blitz eller to vites ikke, men USA har ihvertfall planer om å la spillerne benytte den antatte fordelen de har av hurtighet og gode instinkter. Som man kan kjenne til når importspillere er på banen her hjemme, så er det ikke sjelden at amerikanerne har en fordel av akkurat slike ting fordi de har vokst opp i et miljø hvor idretten amerikansk fotball kommer inn med morsmelka og vel så det.

Hos Team Nordic kan den svensk-amerikanske QBen Michael Cox Jr. fort bli en sentral faktor i et angrep vi forventer å se i en spread-formasjon. Skulle han gå ned for telling finnes norske Wilhelm Arnes Domaas som et spennende og storvokst alternativ på QB-plassen. Hvilke andre spillere som blir sentrale for det Nordiske laget -angrep såvel som forsvar og special teams- vet vi ærlig talt ikke noe om. Vi har hørt positiv omtale av den danske RBen Emil Neumann tidligere, men er ukjent med hvem som starter og hvilken rotasjon det Nordiske laget vil ha på runningback-posisjonen.

Livestreamen i kveld/natt ser ut til å gå via ESPN Player. Det er en betalingløsning som i utgangspunktet ikke er åpen for alle før man har lagt noen penger i kassen. Man kan imidlertid kjøpe seg 24-timers tilgang, og det gjør du her. Nesten nederst på siden finner du en boks som ser slik ut:

…og det er den du skal klikke deg inn på for å kjøpe tilgang om du ikke har interesse for å bruke ESPN Player til andre ting i tiden som kommer. Direktelink til ESPN Player sin oppføring av kampen har du her.

Rapporten fra den Nordiske leiren er at man er spente, men at kampdagen og sjansen til å teste seg mot USA på banen ikke kan komme raskt nok! Vi gleder oss til å se hva Team Nordic kan få til, og ønsker alle involverte lykke til!

 

Livestream USA vs. Team Nordic

For deg som skippet artikkelen og hoppet rett ned til linken her; vi gir en beskrivelse i artikkelen av hvordan du går frem for å få tilgang.

 

Oppdatering 01:45 natt til lørdag 13.01: GRATIS livestream av kampen finnes her!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x