Nå kan du kjøpe ditt eget proff-lag for en rimelig penge!

efli-season-2-begin-soon-20161126

Klar for å kjøpe et proff-lag i amerikansk fotball? Alt du trenger er rundt 51.500 kroner i måneden til å dekke herligheten, så har du deg et lag i Elite Football League of India (EFLI)!

Det hører med til historien at EFLI spilte sin første sesong i 2012, har annonsert at andre sesong begynner snart en rekke ganger uten at noe har skjedd, og tydeligvis har en fullstendig annen økonomisk situasjon enn den fantastiske selgeren Richard Whelan indikerte når han ved ligaens oppstart malte med bred pensel at lag som Mumbai Gladiators ville passere New York Yankees i verdi.

Vi har tidligere omtalt den indiske ligaen ved et par anledninger:

Her er salgsannonsen EFLI la ut på facebook-siden sin 7.september:

efli-lag-til-salgs

Om du leser annonsen godt nok, vil du sikkert notere deg at ligaen har en «fight song». Da vet du at det meste er ivaretatt og prioriteringene er på plass!

Det er verdt å merke seg at annonsen sier at ligaen har 20 lag. Websiden deres sier 23 på hovedsiden og 7 i undermenyen. Virkeligheten akkurat nå er uansett 0 lag i seriespill. Riktignok har en universitetsliga foregått (siste nyhet på deres webside, EFLIU.com, er dog fra desember 2015), men det er utvilsomt lokale krefter som i stor grad står for den jobben, mens Whelan & co. har hoppet videre til å bruke mesteparten av sin tid på en indisk basketball-liga. Facebook-siden til EFLI er i grunnen ganske klar som indikator: Den består stort sett av bilder med ordtak publisert en gang i blant, regelmessige «Happy thanksgiving/Eid Mubarak/Gratulerer med din høytid!»-poster, og et og annet basketball-innlegg som med all tydelighet avslører hva som faktisk foregår.

Kurt Warner snudde alt rundt for Rams da han tok over som QB.
Kurt Warner

På et eller annet mystisk vis dukker den legendariske NFL-QBen Kurt Warner til stadighet opp i det hele, inklusive basketball-initiativet. Om man ser på enkelte kjente navn som et sikkert tegn på gode investeringer, så er det bare å si: Løp og kjøp!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x